Földi életünkben vagy a halálunk után kell boldognak lenni?
Figyelt kérdés
Keresztény gyülekezetben hallotam : tagadd meg önmagad, gyűlöld meg a bűnt, tagadd meg a testi vágyakat, tagadj meg mindent ami bűn, ne itt élvezd az életet mert mulandó, és ha itt élvezkedsz örök pokol lesz a vége , majd oda át élj a mennyben az örökkévalóságban.. kérdem én,? Mi lesz ha nem lesz se menny semmi? Akkor majd rájönnek hogy jaj nem éltem de mostmár késő nem pörgethetem vissza az időt2021. szept. 27. 06:17
21/70 anonim válasza:
#20 Ez a Biblia te tökkelütött.
22/70 anonim válasza:
az se 100-as aki egy mesekönyvre alapozza az életét
23/70 anonim válasza:
#22 Ez nem mesekönyv, aki nem e szerint él az elkárhozik.
24/70 anonim válasza:
nem akarom elhinni hogy ezt egy felnőtt korú beszámítható ember elhiszi
25/70 anonim válasza:
#24 Majd megtudod de akkor már késő lesz!
26/70 anonim válasza:
beszélned kéne szakemberrel azért ez elég veszélyes felfogás lehet, nem a középkorban élünk
27/70 anonim válasza:
#26 Messiás visszajövetelekör már nem lesz mentséged a büneid-re elkárhozol.
29/70 anonim válasza:
#21: Tudom, azért mondom. Mi alapján döntöd el, hogy János vagy én írom isten szavát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!