Földi életünkben vagy a halálunk után kell boldognak
lenni?
Figyelt kérdés
Keresztény gyülekezetben hallotam : tagadd meg önmagad, gyűlöld meg a bűnt, tagadd meg a testi vágyakat, tagadj meg mindent ami bűn, ne itt élvezd az életet mert mulandó, és ha itt élvezkedsz örök pokol lesz a vége , majd oda át élj a mennyben az örökkévalóságban.. kérdem én,? Mi lesz ha nem lesz se menny semmi? Akkor majd rájönnek hogy jaj nem éltem de mostmár késő nem pörgethetem vissza az időt
Mivel nincs semmi odaát, ezért nem is fognak rájönni, mert addigra megszűnnek létezni. Szóval nem tud igazolódni, hogy itt kellett volna élni.
2021. szept. 27. 07:17
2/70 anonim válasza:
Én nem hiszem hogy a föld alatt miközben a kukacok esznek, boldogabb leszek..
Úgyhogy értelemszerűen addig kell kihasználni a lehetőségeket amíg élek!
2021. szept. 27. 08:09
3/70 anonim válasza:
el nem tudom képzelni hogy lehet beszívni annyira hogy ilyen sületlenséget elhigyjen valaki 2021-ben , azt ok aláírom a középkorban be lehetett hülyíteni mindenkit de hogy most ...
2021. szept. 27. 08:46
4/70 anonim válasza:
#3 mERT 2021 van szerinted megszünt létezni Isten meg a túlvilág? ez sokkal nagyobb ostobaság,
2021. szept. 27. 08:47
5/70 anonim válasza:
se isten se túlvilág nem létezik
2021. szept. 27. 08:48
6/70 anonim válasza:
Ez mindig is egy eszköz volt amivel az embereket terelgetni lehetett , pl ha nem adózol megbüntet isten meg ehhez hasonlók .Hihetetlen számomra is hogy ezt még vannak emberek akik becumizzák.
2021. szept. 27. 08:50
7/70 anonim válasza:
#3 Egyetértek! De sajnos még ma is vannak ilyen alacsony intelligenciával megáldott emberek..
Én igyekszem kerülni az ilyeneket, de sajnos nem mindig van rá lehetőség...
Az a baj hogy aki ilyen sületlenségeket elhisz, az konkrétan bármilyen hülyeséget képes beképzelni magának..
2021. szept. 27. 08:52
8/70 anonim válasza:
#5 #6 #7 Jó utat nektek a pokolba:
ános 3:18-21 EIV
Aki hisz őbenne, el nem kárhozik, aki pedig nem hisz, immár elkárhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében. A kárhoztatás pedig az, hogy a világosság e világra jött, és az emberek inkább szerették a sötétséget, mint a világosságot, mert az ő cselekedeteik gonoszak voltak. Mert mindenki, aki hamisan cselekszik, gyűlöli a világosságot, és nem megy a világosságra, hogy az ő cselekedeteit fel ne fedjék. Aki pedig az igazságot cselekszi, az a világosságra megy, hogy az ő cselekedetei nyilvánvalókká legyenek, hogy Isten szerint való cselekedetek.“
2021. szept. 27. 08:56
9/70 anonim válasza:
Nah pont itt is van egy a 8-as formájában...
2021. szept. 27. 08:57
10/70 anonim válasza:
#9 Ez a Biblia. Amit bemásoltam Isten szava ha neki nem hiszel az már a te bajod. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!