Segíthet a Biblia megküzdeni az aggodalmaiddal? Mit válaszolnál? Igen. Nem. Talán.
Általánosan: igen, segíthet. Szerintem sokaknak segít is. Mármint a hit, nem maga a biblia, bár biztos van olyan, akiknek ez ugyanaz.
Személyesen: Én nem így szoktam megküzdeni az aggodalmaimmal.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Miért gondoljátok így? Előre is köszönöm az őszinte válaszokat!
Ha helyeslő választ akarsz, akkor tetesd át a Vallás kategóriába a kérdést.
Ha normális választ akarsz (Nem), akkor hagyd itt, s ne kajálj be minden vallásos hülyeséget.
Nem vallásos emberként nekem nyilván nem segít a Biblia. Ismerek többeket, akiknek a hit segített az életben átvészelni a kríziseket, de azt nem tudom, hogy a személyes hitük, vagy a bibliai szövegek üzenete.
A válasz a kérdésedre: Nem hívőnek, biztosan nem segít. Hívőnek, attól függ, miben keres kapaszkodót.
ha megküzendi az aggodalmakkal = kevésbé aggódni miattuk (de magát a problémát nem oldaná meg) akkor a vallásosaknak egyértelműen segíthet.
én nem vagyok vallásos, de ha ideges vagyok előveszem a kedvenc könyveimet. a problémámat nem oldja meg fél óra olvasás, de kicsit megnyugtat és utána könnyebben nézek szembe az akadályokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!