Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért ítélik el a férfi/női...

Miért ítélik el a férfi/női homoszexualitást a hívő emberek?!

Figyelt kérdés

A kérdésem részben az alábbi kérdésben lévő szavazási állás ihlette:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

2021. jún. 4. 21:54
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
74%

Nem hiszem, hogy a 8-as válaszom egy ennyire kultúrálatlan, primitív választ érdemelt volna.

Az anális közösülés mivoltáról szintén írtam a csatolt kérdésben, így itt nem fejteném ki részletesebben. A lényeg az az, hogy az anális szeretkezés is lehet higiénikus és érzéki.

Nem ítélem meg a szexuális irányultságodat, hiszen nem is ismerlek. Te tudod, hogy meleg vagy-e, vagy heteró, mondjuk teljesen lényegtelen. Az viszont már ennyiből is lejött, hogy mennyire primitív, tanulatlan ember vagy. Egy általam normálisnak titulált ember nem így reagál a dolgokra, pláne, hogy semmilyen provokatív megjegyzést sem tettem.

Szerintem te vagy a szerencsétlen. Ha egy normális életed lenne, akkor nem törődnél azzal, hogy más hogyan éli a sajátját és nem szidnál le ilyen hevesen egy ártatlan véleményért. Csak sajnálni tudlak.

2021. jún. 4. 22:54
 12/49 anonim ***** válasza:
37%

8

"Pedig, ha Isten mindenkinek jót akar, akkor nem kérne olyasmit, ami árt."

Isten jót akar.

Hogy mi a jó és mi a rossz, azt Isten a saját fennhatósága alá helyezte, és Ő dönthet efelől. Isten semmi jótól nem fosztja meg az emberi teremtményeit sem.

Senkinek nem adja át ezt a jogot.

Sajnos Te akarod meghatározni, hogy Isten mit lásson jónak, és mit nem

Na Ádám itt szúrta el. Elhatározta, hogy ezt a jogot megszerzi magának, és így kikerül Isten vezetése alól.

Lásd a következményét.

2021. jún. 4. 22:58
 13/49 anonim ***** válasza:

Szerintem nem Isten kell mérlegelje helyettünk azt, hogy mit lássunk jónak, vagy épp rossznak. Mi magunk is eltudjuk ezt dönteni. Saját véleményem szerint minden megengedhető, amíg az nem árt senkinek sem.

Azt pedig biztosra mondhatom, hogy egy meleg férfi nővel kötött házassága, a heteronormatív társadalom hatására semmiképp sem lesz sem boldog, sem jó. Az illető tönkresteszi vele a saját, illetve a felesége életét is.

2021. jún. 4. 23:03
 14/49 anonim ***** válasza:
63%
Felőlem hihetik azt hogy az ég zöld. Attól még ugyanúgy kék marad. Nincs jobb dolguk a felnőtteknek szóló mesekönyv bújásánál? A 21. Században?
2021. jún. 4. 23:10
 15/49 anonim ***** válasza:
26%

11.

A te logikád alapján az állattal való szex is lehet érzéki meg minden.

Sőt, a pedofília is lehet érzéki.

A pedofilnek igen, mindenki másnak egyértelmű, hogy ott is elgurult a gyógyszer.

2021. jún. 4. 23:11
 16/49 anonim ***** válasza:
39%

#13: Meg kell értened hogy az erkölcsi normàink Istentől szàrmaznak.

Amikor tudni szeretném, hogyan cselekedjek jóravalóan akkor erre a Korànhoz és a Szunnàhoz fordulok.

És nem pedig a sajàt szubjektív ézéseimhez.

Egyébként viszont megértem hogy rettenetesen nehéz lehet neked. Sajnàlom.

Abdullah

2021. jún. 4. 23:12
 17/49 anonim ***** válasza:
56%
15-ös, többször leírtam már, hogy a homoszexuális vágyak kiélése senkire sincs negatív hatással. A pedofília és a zoofília viszont igen, hisz egy nemileg éretlen gyerek nem tudna élvezni egy szexuális együttlétet és valószínűleg traumaként élné meg, ahogy egy állat is.
2021. jún. 4. 23:27
 18/49 anonim ***** válasza:
78%
Mert néhány öregember pár száz évvel ezelött gyertya mellett ezt irta le.
2021. jún. 4. 23:59
 19/49 anonim ***** válasza:
54%

13

Szerinted.

(Példabeszédek 14:12) 12 Van olyan út, mely jónak tűnik az embernek, de végül a halálba vezet.

NA Ádámék is így gondolták. Holott meg mondta nekik, hogy nem nyúlhatnak a fához, ami a jó és a rossz tudása. Az az, neki van joga meghatározni mi az ami javára válik mindenkinek, a természet, és az erkölcs törvényeit sem hágja át.

Mi lenne ha megengedné, hogy az ember szabadon áthágjon törvényeket, a saját döntése alapján.

Nézd meg a jelenlegi társadalmat. Szabadon döntenek az emberek.

Isten most még nem avatkozik bele.

Mond csak, Te úgy látod, hogy az ember tudja mi a jó és mi nem?

Mert ha igen, akkor a világnak nem így kellene kinéznie.

2021. jún. 5. 00:49
 20/49 anonim ***** válasza:
24%

"többször leírtam már"

Teljesen fölöslegesen, hiszen nem releváns, amiről te beszélsz.

2021. jún. 5. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!