Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért terjedt el a halhatatlan...

Miért terjedt el a halhatatlan szellem tévtanítása? Az ember nem az égből származik hanem a földből! Még Jézus is említi, hogy Lázár elaludt. Az alvás pedig pont a halálra hasonlít!

Figyelt kérdés

2021. jan. 20. 18:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:

Nem voltak tudatuknál. Elaludtak. Mint én máma ami szintén a halálhoz hasonlít. És a gazdag és Lázár sztorija pedig szimbolikus:

[link]

[link]

[link]

Most már hisztek nekem, hogy az új földön támadunk fel, és nincs élet a halál után, csak aludni fogunk a feltámadásig? Ha van tudat a halál után, akkor vagy Isten hazudott, vagy a Sátán. Ha van élet a halál után, akkor Isten hiába büntetett meg, és küldte le a fiát. Ha egyszer úgyis a mennybe megyünk, minek küldte le volna a fiát?!

2021. jan. 20. 19:15
 12/63 A kérdező kommentje:
ma 19:11 akkor te nem is voltál keresztény! A keresztény ember soha nem lesz hitetlen! És minek írtál ide ha hitetlen vagy?
2021. jan. 20. 19:16
 13/63 anonim ***** válasza:

12-es! Mert a hülyeség, a butaság az zavaró, azért írtam...

Lehet olyan, aki hisz és aztán elveszti a hitét, bármilyen hihetetlen.

De ne itt térítsd a népet, menj és kopogtass ahogy szoktátok. :D

Ja és olvasd el a Bibliát!

Lázár történetével példálóztál. Ott Jézus kimondja érthetően, hogy nem alszik, hanem meghalt. Le van fordítva magyarra, azt már csak tudod értelmezni, nem?

"Ha egyszer úgyis a mennybe megyünk, minek küldte le volna a fiát?"

Csak a hívők mennek mennybe, meg aki Istennek tetszően él.

2021. jan. 20. 19:20
 14/63 anonim ***** válasza:
Ezt a Sátános Édenkertes dolgot be tudnád idézni légyszi? Nem találom.
2021. jan. 20. 19:24
 15/63 A kérdező kommentje:
Nem megy senki sem a mennybe szerinted miért van a Föld? Az ember a Földre lett teremtve és nem az égbe! A Biblia szerint bolond aki szerint nincs Isten, és aki elhagyja a hitét az nem is volt keresztény és az hitehagyott lesz! Jézus rengetegszer példázott szimbolikusan, mint ahogy a jelenések könyvében is láttad. Bármennyire is hihetetlen!
2021. jan. 20. 19:24
 16/63 anonim ***** válasza:
Á, meg van! „Semmi esetre sem fogtok meghalni. Isten jól tudja, hogy amely napon abból esztek, szemetek felnyílik, olyanok lesztek, mint az istenek, akik ismerik a jót és a rosszat.” Igen, ezzel azt mondta, hogy nyugi, egyetek nyugodtan, nem haltok meg, ha esztek, csak olyanok lesztek, mint az istenek. (Abba már ne menjünk bele, hogy miért beszél többes számban, mert csak 1 Isten van, de ez is egyfajta ellentmondásnak tűnik elsőre) Ez nem jelentiu azt, hogy nem haltok meg, ha meghaltok.
2021. jan. 20. 19:28
 17/63 anonim ***** válasza:
Ja hogy ha mondok egy idézetet, az neked csak szimbolikus? Ja értem, neked jehovistának ez az érved mindenre, hogy szimbolikus. Gratulálok, okos vagy :)
2021. jan. 20. 19:28
 18/63 A kérdező kommentje:
nem jehovista, hanem tanú, JT, vagy jehova tanúi. Egyáltalán elolvastad a 3db linket amit küldtem?
2021. jan. 20. 19:30
 19/63 anonim ***** válasza:
Pedig a Biblia mégis jól elkülöníti a testet a lélektől.
2021. jan. 20. 19:31
 20/63 anonim ***** válasza:
Tanú... Hagyjuk már :D
2021. jan. 20. 19:31
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!