Miért terjedt el a halhatatlan szellem tévtanítása? Az ember nem az égből származik hanem a földből! Még Jézus is említi, hogy Lázár elaludt. Az alvás pedig pont a halálra hasonlít!
Nem voltak tudatuknál. Elaludtak. Mint én máma ami szintén a halálhoz hasonlít. És a gazdag és Lázár sztorija pedig szimbolikus:
Most már hisztek nekem, hogy az új földön támadunk fel, és nincs élet a halál után, csak aludni fogunk a feltámadásig? Ha van tudat a halál után, akkor vagy Isten hazudott, vagy a Sátán. Ha van élet a halál után, akkor Isten hiába büntetett meg, és küldte le a fiát. Ha egyszer úgyis a mennybe megyünk, minek küldte le volna a fiát?!
12-es! Mert a hülyeség, a butaság az zavaró, azért írtam...
Lehet olyan, aki hisz és aztán elveszti a hitét, bármilyen hihetetlen.
De ne itt térítsd a népet, menj és kopogtass ahogy szoktátok. :D
Ja és olvasd el a Bibliát!
Lázár történetével példálóztál. Ott Jézus kimondja érthetően, hogy nem alszik, hanem meghalt. Le van fordítva magyarra, azt már csak tudod értelmezni, nem?
"Ha egyszer úgyis a mennybe megyünk, minek küldte le volna a fiát?"
Csak a hívők mennek mennybe, meg aki Istennek tetszően él.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!