Miért terjedt el a halhatatlan szellem tévtanítása? Az ember nem az égből származik hanem a földből! Még Jézus is említi, hogy Lázár elaludt. Az alvás pedig pont a halálra hasonlít!
Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 18:10
32/63 A kérdező kommentje:
ma 19:44 a mennybe csak 144 000 ember jut fel és aki JT feltámad az új Földön.
2021. jan. 20. 19:45
33/63 anonim válasza:
És még én vagyok a bolond :D :D :D
34/63 anonim válasza:
144 000 ember? hogy számoltad ki?
35/63 anonim válasza:
Írtam ezer példát a mennyországra, te meg csak a Lázár történetével jössz. És én vagyok a bolond. Ügyes vagy! Menj békével! Hare krisna vagy mi
37/63 anonim válasza:
Akkor ez megint egy jehovás álkérdés? :D
Mondjuk elég gyenge, a kérdező meg elég együgyű...
38/63 anonim válasza:
Nem, nem hiszek a jehova cikkeknek, a "furcsa" Bibliaértelmezésnek, ahogy a sok világvége jóslatukban sem hittem. Köszi, puszi.
39/63 anonim válasza:
Nem mindegy igazából, hogy a mennyországba kerülnek az igazak vagy feltámadnak? Nem attól függ, hogy valaki üdvözül-e, hogy melyikben hitt.
Mért nevezed bolondnak az embertársad? Nem tudtad, hogy Jézus azt mondja: "Hallottátok, hogy megmondatott a régieknek: Ne ölj, mert a ki öl, méltó az ítéletre. Én pedig azt mondom néktek, hogy mindaz, a ki haragszik az õ atyjafiára ok nélkül, méltó az ítéletre: a ki pedig azt mondja az õ atyjafiának: Ráka, méltó a fõtörvényszékre: a ki pedig ezt mondja: Bolond, méltó a gyehenna tüzére."
40/63 A kérdező kommentje:
Ugyetudod, hogy nem én nevezem bolondnak, hanem a Biblia?
2021. jan. 20. 21:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!