Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik az esélyesebb, és...

Melyik az esélyesebb, és miért? isten akarta így az életet, vagy pedig minden véletlenül jött össze? Szerintetek miért létezik a Jupiter gázóriás ami hasznos a földi élet szempontjából?

Figyelt kérdés
jan. 23. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Egyik sem túl esélyes. A legvalószínűbb, hogy az univerzum törvényei szerint alakult minden a maga útján.
jan. 23. 19:33
 2/6 A kérdező kommentje:
A semmi előtt nem volt törvény...
jan. 23. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Bűnbe estünk úgyhogy ráb*sztunk. A mai földi élet nem az Éden. Az ember szabad akaratot kapott.

Miért hasznos a Jupiter?

jan. 23. 20:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert ha nem lenne Jupiter, akkor a meteorok könnyen nekünk jöhetnek... Mert nincs nagy tömegvonzás!
jan. 23. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:

"A semmi előtt nem volt törvény..."

Egyrészt ezt mire alapozod? Másrészt mi az a "semmi előtt"?

jan. 23. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Én arra jutottam az őrület határára sodródva, amikor ezen gondolkodtam, hogy ez egy paradoxon.

Én az élet kezdetét Isten születésével indítom. Nekem Isten pedig Jézus, aki a lelkét kilehelte a kereszten. Na az a kilehelt lélek valamiképpen a kezdetekhez jutott el és Így kezdődik a Biblia:

"Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet. A föld még kietlen és puszta volt, a mélység fölött sötétség volt, de Isten Lelke lebegett a vizek fölött."

Én ebbe a két mondatba Jézus kilehelt lelkét látom lebegni a semmiben. Aztán gondolom Elkezdődött valamilyen formában a teremtés. Évmilliók vagy évmilliárdok alatt ez a lélek végül sikeresen megteremtette azt a közeget, melyet Földnek hívunk. A történelmet kénytelen volt úgy alakítani, ahogy megtörtént, hogy minden pontosan olyan legyen, amilyen lett, hogy Jézus lelke is olyan legyen, amilyenné lett. Mert csak így lehelhette ki a kereszten azt a Lelket, mely mindent megalkotott.

Nálam ebben a paradoxonban megállt a teremtés. Innentől pedig elkezdődött az emberiség helyreállítása.

Na most a Jupiternek is pontosan ott kellett lennie és akkorának és olyannak kellett tűnnie, amint Jézus is megpillantotta néhány éjszakán az égbolton. valószínű, hogy egy viszonylag fényesebb pont az éjszakai égbolton személyiség befolyásoló hatással is rendelkezett. Nem asztrológiai szempontból, hanem inkább egy emlék szempontjából.

Szerintem nem véletlen jött össze az élet. Ha igen, akkor jó nagy sz*rban vagyunk. Ráadásként az egésznek nem is lenne semmi értelme.

Akkor a halál után csak a semmi vár, de még akkor is pislákolna bennem a remény, hogy ebbe a semmibe évmilliók vagy évmilliárdok alatt teremthetek egy földet benne saját magammal és a szeretteimmel és még veled is Kérdező és többi válaszolók.

A Jupitert pedig éppen ezért én is olyanra teremteném amilyen az egész történelemmel együtt, mert befolyásolták a személyiségem fejlődését és így én is azzá váltam, aki a semmibe veszve a halála után teremtett egy univerzumot benne saját magammal. Ugyanúgy , mint mindenki más is.

Remélem érthető és világos, hogy miért is sodródtam így az őrület határára masszívan egy hajszálon egyensúlyozva.

Agyrém :D

jan. 23. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!