Hisztek istenben?
Felőlem létezhet akár, de mivel számomra soha semmi jelét nem adta annak hogy létezne, csinálna valamit, igy én is úgy élem a mindennapjaimat, hogy isten (Isten) nem létezik.
Igy akkor most ateista vagyok, vagy micsoda?
Köszönöm szépen kérdező hogy helyettem is megmondtad neki.
Az én gyerekem 2 napig élt azt sem hitték el az orvosok, 1-2 órát jósoltak neki mindenki megjegyezte hogy a legerősebb gyerek akit valaha láttak,más a börtönben egészségesen megszüli a csemetét az ilyen aki életében egy szem szilvát sem lopott arra törekszik hogy mindenből a legjobb legyen neki annak meg kiderül szülés előtt 1 héttel hogy még sincs rendbe valami...
Nem hiszem hogy egy gyermek elvesztése megváltást jelent bármilyen szemszögből nézzük ez egy büntetés, szenvedés ha valaki ezt a szemembe mondaná amit a kedves 10-11 mondott biztos eljárna a kezem pedig én soha nem ütöttem meg senkit.
Mióta ez megtörtént velem az összes hitem elszállt gyászba borultak a napjaim hiányzik a kisfiam és nagyon nagyon fáj. Ha létezne Isten megüzenném neki éltessen 120 évig mert ha én meghalok találkozok vele azt nem teszi zsebre😐
Látod, kérdező - ezért is sokkal értelmesebb dolog nem hinni semmiféle istenben.
Mert ha létezik, akkor nincs magyarázat arra, hogy miért teremt halott gyerekeket.
"Hisztek istenben?"
Kék az ég? Jóhogy :) Természeti törvény: intelligencia csak intelligenciától származhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!