Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hisztek istenben?

Hisztek istenben?

Figyelt kérdés
Ha gondoljátok azt is leírhatjátok, hogy miért igen vagy miért nem.

2020. dec. 26. 01:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
20%
dühös vagy, de ő most a legboldogabb ♡
2020. dec. 26. 02:52
 12/76 anonim ***** válasza:
79%

Felőlem létezhet akár, de mivel számomra soha semmi jelét nem adta annak hogy létezne, csinálna valamit, igy én is úgy élem a mindennapjaimat, hogy isten (Isten) nem létezik.

Igy akkor most ateista vagyok, vagy micsoda?

2020. dec. 26. 03:00
 13/76 A kérdező kommentje:
10-es: Már megbocsáss, de olyan szinten agymosott vagy, hogy az már szinte beteg. Meghalt egy ártatlan gyerek, az anyukája hiányolja, és még azt mondod, hogy ennek örülni kéne, mert így hamarabb került egy jobb helyre. Na de kérdem én, ha az istened elveszi az életet egy ártatlan gyerektől, akkor ő jóságos-e valójában, hogy a saját teremtményeinek ilyen szintű fájdalmat okoz?
2020. dec. 26. 03:00
 14/76 anonim válasza:
84%

Köszönöm szépen kérdező hogy helyettem is megmondtad neki.

Az én gyerekem 2 napig élt azt sem hitték el az orvosok, 1-2 órát jósoltak neki mindenki megjegyezte hogy a legerősebb gyerek akit valaha láttak,más a börtönben egészségesen megszüli a csemetét az ilyen aki életében egy szem szilvát sem lopott arra törekszik hogy mindenből a legjobb legyen neki annak meg kiderül szülés előtt 1 héttel hogy még sincs rendbe valami...

Nem hiszem hogy egy gyermek elvesztése megváltást jelent bármilyen szemszögből nézzük ez egy büntetés, szenvedés ha valaki ezt a szemembe mondaná amit a kedves 10-11 mondott biztos eljárna a kezem pedig én soha nem ütöttem meg senkit.

Mióta ez megtörtént velem az összes hitem elszállt gyászba borultak a napjaim hiányzik a kisfiam és nagyon nagyon fáj. Ha létezne Isten megüzenném neki éltessen 120 évig mert ha én meghalok találkozok vele azt nem teszi zsebre😐

2020. dec. 26. 03:29
 15/76 anonim ***** válasza:
6%
Kiben?Az kicsoda vagy micsoda?
2020. dec. 26. 03:58
 16/76 anonim ***** válasza:
62%

Látod, kérdező - ezért is sokkal értelmesebb dolog nem hinni semmiféle istenben.

Mert ha létezik, akkor nincs magyarázat arra, hogy miért teremt halott gyerekeket.

2020. dec. 26. 04:04
 17/76 anonim ***** válasza:
9%
Az előbb csak hülyültem.Persze hogy hiszek,még szép,kb. annyira hiszek én is,mint Liam Neeson a Fehér pokol-ban.
2020. dec. 26. 04:04
 18/76 A kérdező kommentje:
16-os: Nem csak értelmesebb nem hinni, de sokkal jobb is, kivétel nélkül minden szempontból.
2020. dec. 26. 04:44
 19/76 anonim ***** válasza:
78%
10-es, te elmebeteg vagy. Gondold már végig: azt akarod beadni egy gyászoló anyának, hogy milyen jó, hogy meghalt a gyermeke. Hallod a sajád szavaidat egyáltalán? Hogy lehet ilyet mondani? Csak hívőt hallottam még ennyire vaknak lenni a világra. Szégyelld magad, de piszkosul!
2020. dec. 26. 05:28
 20/76 anonim ***** válasza:
4%

"Hisztek istenben?"

Kék az ég? Jóhogy :) Természeti törvény: intelligencia csak intelligenciától származhat

2020. dec. 26. 08:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!