Keresztény hívők! Miért hisztek Istenben? Én azért hiszek Istenben (Minden6ó) mert sztem a gyönyörű világ nem magától jöhetett létre! Természet, gravitáció, csillagok, állatok stb.
Figyelt kérdés
És ha szimuláció részei vagyunk (egész univerzum program) ilyenkor mit gondoltok?2020. ápr. 15. 22:16
1/26 anonim válasza:
Milyen szimuláció?
Egyébként meg szép a világban és mit lehet vele kezdeni?
2/26 anonim válasza:
Mihez viszonyítva gyönyörű a világ?
3/26 A kérdező kommentje:
sok a szín, eső, szerelem stb... minden ami szép :D hívők vagytok?
2020. ápr. 15. 22:50
5/26 A kérdező kommentje:
válaszoltam. figyelj oda.
2020. ápr. 15. 23:04
6/26 anonim válasza:
Nem válaszoltál. Ha minden szép, mi csúnya? Mindig viszonyítunk valamihez.
7/26 anonim válasza:
Szerintem arra gondol arra kérdező, hogy pl az állatok nem tudják értékelni ezeket, hiszen nincs én tudatuk. Vagy meglehetnénk színek, ízek, illatok nélkül is, szaporodhatnánk szerelem nélkül is, stb...
Az, hogy szimuláció-e, az igazából teljesen mindegy.
8/26 anonim válasza:
Kedves Buksi.
Egy ujabb kérdés, az előbb is kérdeztél, és aztán amikor kértelek hogy mond el mit szeretnél, akkor nem válaszoltál. Most előrukkoltál egy másik kérdéssel.
9/26 anonim válasza:
Mondjuk a zene tényleg elég jó benne...
10/26 anonim válasza:
Azért hiszek, mert tudom és érzem, hogy Isten velem van. Sokat segít. Személyes megtapasztalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!