Keresztény hívők! Miért hisztek Istenben? Én azért hiszek Istenben (Minden6ó) mert sztem a gyönyörű világ nem magától jöhetett létre! Természet, gravitáció, csillagok, állatok stb.
"És ha szimuláció részei vagyunk (egész univerzum program) ilyenkor mit gondoltok?"
Hát valami ilyesmi. Tökéletes kvantumszimuláció. Az anyag mint olyan gyakorlatilag nem létezik, Isten a kvantumokkal és az elektronokkal szimulál, és az érzékszerveink pedig úgy vannak létrehozva, hogy ezeket anyagnak, térnek és időnek fogja fel. Mindenesetre tökéletes szimuláció. Ez maga a feltételes valóság.
Olvasd el az Avolúciós csalás c. könyv utolsó fejezeteit, a 17. fejezettől.
(Ír az anyagról, az időtlenségről, stb.). Én magam nem innen vettem át, amit írtam, szóval nem ennek a könyvnek vagyok a gondolkodásmentes szócsöve, mint amilyenek a materialisták általában. Diplomám lehetővé tette a könyv igazolását. Az elejétől is elolvashatod, láthatod, hogy az evolúció mekkora nagy baromság.
"Miért hisztek Istenben? Én azért hiszek Istenben (Minden6ó) mert sztem a gyönyörű világ nem magától jöhetett létre! Természet, gravitáció, csillagok, állatok stb."
Én a természettudományos és pszichológiai tanulmányaim, diplomám miatt hiszek Istenben. Elhatároztam, hogy megvizsgálom, hogy a Biblia igaz-e avagy sem, függetlenül a vágyaimtól Az abszolút igazságot kerestem. Kutatásaim során bebizonyosodott, hogy a teremtéstörténet nem szimbolikus, Isten a világot kb. 6-7000 éve teremtette, kb. 6x24 óra alatt, úgy, hogy a mai rendszertani családok egy-egy, vagy több képviselőit teremtette meg, óriási genetikai és epigenetikai potenciállal. Kiderült, hogy a kb. 4400 éve történt, globális özönvíz is igaz.
A nagy bumm, törzsfejlődés, a materialista geológia, stb, könnyedén, alaposan és több oldalról tökéletesen cáfolható.
teremtestudomany.hu/
teremtesvagyevolucio.hu
answersingenesis.com
visszaavalosaghoz.hu/
És van rengeteg kreacionista könyv.
itt van pár:
Kérdések a kezdethez [link]
Kezdetben volt az információ
ftp://info2.sermon-online.com/hungarian/WernerGitt/Hungarian-Kezdetben_Volt_Az_Informacio_2004.pdf
"a gyönyörű világ nem magától jöhetett létre!"
Egyrészt: mitől gyönyörű?
Van néhány szép része is, az igaz.
Másrészt akkor az isten hogy jött létre?
Csak nem magától?
És akkor a világ gyönyörűbb, vagy az isten?
"Én azért hiszek Istenben (Minden6ó) mert sztem a gyönyörű világ nem magától jöhetett létre!"
Értem, hogy szerinted a gyönyörű világ nem jöhetett létre magától de ebből miért következik, hogy a keresztény istenben hiszel? Hihetnél még 100 másikban amelyik mind megmagyarázza a világ keletkezését vagy gondolhatnád azt is, hogy ugyan nem magától jött létre de nincs látható jele semmiféle teremtőnek?
Én azért hiszek Istenben, mert én vagyok, a hitem tehát azonos – egy és ugyanaz – az öntudatommal. Én vagyok kell tehát, hogy Isten legyen, hiszen én a leg-előbbrehaladt fejleményeinek, az embereknek egyike vagyok itt a Földön.
Még akkor is, ha csak szimuláció részei vagyunk is. Hiszem, hogy létezik olyasmi amit talán Eredeti Ihletnek nevezhetnénk, amiből minden kifejlődött. Ugyanis az ihletre jellemző a közlésre, a kifejezésre, akinyilatkozásra, a fejlődésre, stb. irányuló hajlam. És ki tudja lehet hogy a világ körülöttünk, beleértve saját magunkat is, nem több mint szimuláció, de nekünk, akik részei vagyunk oly szilárdnak tűnik, hogy nem kételkedhetünk valóságos, tényleges létezésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!