Keresztény hívők! Miért hisztek Istenben? Én azért hiszek Istenben (Minden6ó) mert sztem a gyönyörű világ nem magától jöhetett létre! Természet, gravitáció, csillagok, állatok stb.
Figyelt kérdés
És ha szimuláció részei vagyunk (egész univerzum program) ilyenkor mit gondoltok?2020. ápr. 15. 22:16
21/27 anonim válasza:
Ha nem láthatom, nem hallhatom, nem érezhetem, és nem érzékelhetem semmilyen módon, akkor aztán sok értelme van a létezésének.
23/27 anonim válasza:
Mondja az, aki még egy kérdésre e tud válaszolni.
Még egyszer felteszem: Mihez viszonyítasz, amikor azt mondod, hogy a világ gyönyörű?
24/27 A kérdező kommentje:
valaki biztos feljelentett a csúnya szó miatt, ami nem is csúnya szó! Ki az aki megsértődött?
2020. ápr. 17. 11:39
25/27 anonim válasza:
Lehet a kérdező kábszer hatása alatt van, azok szoktak ilyeneket írni.
Egyébként az igazi Istenhívőket a világ gyűlöli, mint mondta Jézus, tehát nekik a szépség mellett üröm is kijár.
26/27 anonim válasza:
"az igazi Istenhívőket a világ gyűlöli"
Ezt csak szeretnéd, de nincs így.
27/27 anonim válasza:
Magától is létrejöhetett, ehhez nem kell Isten. Isten vagy a világ dolgain ugyanis csak olyan helyen képes elgondolkodni egy entitás, ahol a véletlenek összjátéka folytán létrejöhetett az értelmes élet, ahol nem, ott nincs is senki, aki elgondolkodhatna ezen, így ez is csak azt bizonyítja, a világ létrejöttéhez nem volt szükség Istenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!