Arra vagyok kíváncsi, hogy honnan lehet tudni, hogy a Jehova Tanúi hamis vallás, és a jw.org oldal is? Én keresztény vagyok, de nem Tanú. Különben is, Jézus a Jehova Tanúiról nem mondott semmit.
Senki nem állítja, hogy Jézus karácsonykor született volna.
Csak az az a nap, amelyen megemlékeznek róla.
Egyrészt Jézus nem kérze a születésének megünneplését vagy megemlékezését. Másrészt igen gyanús, hogy egy pogány ünnepen emlékeznek meg egyesek Krisztus születéséről. Harmadrészt pedig akkor hogy is van ez? Cdka úgy kiválsztunk egy napot a naptárból és puff, ma emlékezünk meg rólad, vagy mi?
Jézus csak a halálának megemlékezését adta parancsul a követőinek, Niszán hónap 14-ét, semmi mást
46
Nem vagyok ateista. Sem jehovista. Esetleg Jehova tanúja. Az, hogy mi a hamis vallás és mi nem nem a te tiszted megkondani. Csak azért mert te nem értesz együtt valamely vallás vagy felekezet tanaival, még mem elsz hamis (pl nem értesz egyet a baptistákkal vagy buddhistákkal, attól még nem lesz hamis vallás).
A szavaidat meg válogasd meg, veled senki nem beszélt így. Ha meg nem vagy képes kultúráltan beszélni, akkor ne kezdeményezz beszélgetést!
Na jóó, amúgy btw Manson Lány vagyok, és bármelyik állaton szodómiát végezhetek, szóval nekem te ne! XD
Majd én megmondom a tutit, hiszen mi sokkal jobban felvilágosult vallást gyakorlunk, mint itt bárki, szóval mi szabadon paráználkodhatunk, míg egyeseknek tabu a szex!!!
"A malis vituperari laus est!!!!!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!