Arra vagyok kíváncsi, hogy honnan lehet tudni, hogy a Jehova Tanúi hamis vallás, és a jw.org oldal is? Én keresztény vagyok, de nem Tanú. Különben is, Jézus a Jehova Tanúiról nem mondott semmit.
85
Tehát te nem ítéled el sem a gyilkosokat, sem a drogosokat sem a paráznákat. Értem.
86
Hippy vagy? Nagyon olyan a hangvétele az írásodnak mint egy "szeressük egymást, gyerkeek" szövegnek.
90
Én arról beszélek hogy idejöttetek trollkodni egy kérdés alá ami nem is nektek szól, hogy dicsőítsetek a csoportos szexet meg a véget nem érő orgiákat.
Álljatok le, nem erről szólt a kérdés, senki nem kíváncsi rátok meg a szexuális nézeteitekre.
Először is megkérlek utoljára, hogy tedd fére ezt a vádaskodó, agresszív stílust!
Miért gondolod hogy te több vagy? Miért érzed ezt? Az úr szemében egyenlők vagyunk!
,, tróll,, tudod mit jelent ez a szó? Mert szerintem egy vallásos ember tudja és ha tudja akkor ne vádolja meg vele az embert!
Nézz utána először is a dolgoknak!
(Ahogy eddig is tetted)
Jajj, ennél szánalmasabbat gondolom anyukád segítségével sem tudtál volna összehozni kicsi csillag!
A 85ös pont azt mondta, hogy neked hogyan jön össze a befüvezés meg a gyermek kombinációja ?!
Ezt olyan nehéz volt felfogni ?
Leírnod persze könnyebb volt a sületlenségedet!
A másik meg az, hogy pont azt írta, hogy ezeken a dolgokon tudtok rugózni.
Semmi újat nem írtál eddig, gyilkos, szekta, drogos, parázna.
A drogokat eleve te hoztad fel, aztán "gyermekkel" párosítottad a dolgot...
Akkot ki a hippi ?!
Gondolkozzál már.
Nagyon gáz ezek a szavak mögé bújni, hogy "te nem ítéled el a gyilkosokat, drogosokat?"
Szánalmas.
A drogot mint mondtam te hoztad fel, a Mansonos szektás cuccot egy másik ember.
Miért egy harmadikon kéred számon ?
Ahogy mondta Fck Logic!
Kicsit gondolkozzál már ha hozzá szólsz valamihez.
És ez a gyermeteg dolgok mögé bújkálás, szenteskedés, szókiforgatás nagyon gyenge és átlátszó.
És ha már te akarnál itt önjelöltként rendet rakni, azoknál akik nem a kérdéssel foglalkoznak, akkor miért is nem sz.rod le őket ?
Te ugyan úgy sz.rsz a kérdésre és vitatkozol és bevádolsz mindenkit tök mindegy hogy jogosan-e vagy sem.
Gondolkozzál ;)
Amúgy szégyeld el magad... Nagyon felzaklattál a vádaskodásaiddal!
Remélem ezt akartad!
93as és 97es voltam :D
Am komolyan miért élvezed a fájdalmát ? XD
Te kis sado mazo :D
micsoda shitshow kerekedett itt ma este.
na.
jehova tanúi egy szekta.
manson egy szarházi gyilkos.
kérdező, ne szaporodj, ha nem akarsz. nem kell több valláskárosult a világba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!