Arra vagyok kíváncsi, hogy honnan lehet tudni, hogy a Jehova Tanúi hamis vallás, és a jw.org oldal is? Én keresztény vagyok, de nem Tanú. Különben is, Jézus a Jehova Tanúiról nem mondott semmit.
Rendben, jelents fel. Szép keresztény vagy!
Emberszerető és egyebek.Mint a nem létező istenetek.
Komolyan. Én is keresztény vagyok, mert annak születtem, nem tehetek róla, de nem vagyok hívő.
Az a baj, ha a keresztény és hívő nem képes ennek megfelelően élni.
Te nem követed a tanításokat, ha feljelentesz engem meg hamisnak titulálsz egy vallást. Ezért vagytok utálatosak, mert csak álkeresztények vagytok, a cselekedetitek pont ellentmondanak a hiteteknek és a kinyilatkoztatásaitoknak.
“Az igazi vallásosság konkrét tettekben nyilvánul meg“ Mondta a libernyák pápa, de ne aggódj ő sem viselkedik keresztény módra.
Az új ateizmus pedig egy szellemi pestis.
Különben is, van még időm megváltozni. Krisztus pedig nem karácsonykor született, ahogy a többi pogány isten!
38
Jézus születésére pontosan ezt mondják a Jehovások is. Ezt tudtad?
Egyébként nem a megbocsátásra, hanem a keresztényi életre kellene koncentrálni. Csak az sokkal nehezebb.Ezért hívják a keresztények többségét szentfazéknak, mert még azt sem tartják be, amiben hisznek.
Én nem gondolom, hogy valaki rosszabb ember az keresztényeknél, azért mert nem hiszi el a meséket. Sajnos sokszor pont az álkeresztényeknek kellene szégyenkezniük a viselkedésük miatt.
Az élet igazságtalanságai miatt lettem ateista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!