Arra vagyok kíváncsi, hogy honnan lehet tudni, hogy a Jehova Tanúi hamis vallás, és a jw.org oldal is? Én keresztény vagyok, de nem Tanú. Különben is, Jézus a Jehova Tanúiról nem mondott semmit.
Én mélyen vallásos vagyok.... Nem vagyok keresztény sem jehova. Sajnálatos módon a mi vallásunkat sokszor becsmérlik, nem hagyják kibontakozni...
Én itt is ezt érzékelem kedves 58 -as
Ne foglalkozz velük az úr nevében próbálnak ítélkezni!
Ez majd bebizonyosodik számukra mekkora bűnt követtek el az igazság óráiban...
Akkor hasonlóan nem vetjük meg a szex örömeit!
Nincs is csodálatosabb, isten közelibb dolog a fiú szerelemnél!
Ez a szerelem legtisztább formája!
Ne becsmérelje senki ez a szent , két hímnemű közt létrejött csodálatos kapcsolatot!
Mert ez is csak a bűn egyik formája ,ezt elutasítani!
58
Amúgy felfogtad, hogy azzal dicsekszel, hogy egy közönséges gyilkos szektájának a tagja vagy?
Elképesztő ez a becsmérlő hangsúly!
Hogy beszélsz te embertásaddal, isten teremtményével? Hogy mersz az úr nevében ítélkezni fellette?!
Ráadásul még meg is rágalmazod... Hol lesz ennek a vége?
Ezek után ne nevezd magad vallásosnak!
60/61
Akkor majd átlopódzok hozzád ma éjszaka eszmét és testnedvet cserélni.
Megmutatom milyen érzés amikor a mennyekben vagy, amikor Zeusz villámjai átjárják tested, midőn a vad bizsergést érzed, akkor, csakis akkor kerülsz a legközelebb az Istenekhez!
Te lészen a tekergő kígyó mely a botomra fog felcsavarodni.
A Torinói lepel a mi pamlagunkhoz képest szűzi hóréteg lesz.
A vöröstől, a sárgán keresztűl, a barnán át, egészen a már már feketéig minden szín jelen lesz rajta, hátmég az opálos fehéres foltok! Na azok aztán bővelkedni fognak rajta!
Ketté nyitom a lábadközét mint Mózi a Vöröstengert, és belédsúvasztom termékeny hímtagom nagyját!
Az édes nedűmet majdan hajaddal fogom felitatni.
Nem kell tartanod attól, hogy bármely pózt is kihagynánk a Kámaszutrából, ugyanis a regenerálódásban verhetetlen vagyok!
Olyan mint az 55ös lőcse, verhetetlen!
Boldoggá és hívővé teszlek!
Nem leszel többé lázár, tenmagad is bíborban és patyolatban fog élni, és a legforróbb szexuális kötelék fogja fűteni virgonc románcunkat!!!
Meglátod te még!
Megtisztulsz, a forró ágyékom lészen számodra a tisztító tűz, és az irigyek epekedni fognak pompás és egyben lezser életvitelünkért!!!
De a Manson Lányok szívesen várják új tagjaikat és akár az 55 is megszabadulhat véres gönceitől, és élhet meszítelenül, felhőtlenül, tisztán a mának!
62/63
A másik fele....
És te honnan veszed a bátorságot megkérdőjelezni más hitét? Ezt nem teheted!
62 honnan veszed hogy a jehovák közönséges gyilkosok ?
Hogy mondhatsz ilyet ?
A gólya hozott, de a rák visz el!!
In nomime patris!!
Jehovák azt jelenti, hogy istenek :D
Inkább jehovisták.
Eszméletlen nagy tudással,bölcsességel rendelkezel!
Ne hagyd hogy ezek a bűnös emberek kárt tegyenek benned!
Imádkozom éjjel érted!
Köszönöm szépen!
Szennyes, kárhozott, ferde leküket már isten sem mentheti meg, főleg nem a 3szor is elsült parázna 60as hozzászólóét, de érte is mondjunk egy imát közösen!
Hiszen Mózes is összetörte az isteni kinyilatkoztatást, de végül a megbocsátásért, melyér esedezett a Teremtőnél megkapta! Legyen vele is így! Bocsásson meg neki a Teremtő, a tudatlan, setét megnyilvánulásai és ferde életvitele miatt!
Ámen!
63
Hagyjuk az álszent dumát.
64
Te aztán kemény szerek hatása alatt lehetsz 😂😂
65
62-es vagyok. Ez nem a hite hanem valami szadista hajlam amit egy gyilkos általa alapított szekta sulykolt belé.
Én nem Jehova tanúiról beszéltem, Mansont neveztem annak, hisz ő gyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!