Azért fogadjuk el az evolúciót és az ősrobbanást is, mert nem akarunk hülyének látszani? Mind a kettő sajnos tény. Én mint Biblia hívő szerintem minden tudományos dolog elfér a Biblia mellett.
Bár remélem megfog bukni az evolúciós tény :D
Amíg fel nem fedezik a multiverzumokat és az ufókat addig nem fogadom el ezeket az elméletetek. És az lehetséges, hogy Jézus Krisztus több bolygóra is elment, hogy ott is meghaljon az idegen fajért valahogyan? És az idegeneknek ugyanolyan saját Bibliájuk van, csak másképp.
Az ufók létezése vajon cáfolni fogja-e a Bibliát?
Na látod, kérdező: EZÉRT nézünk hülyének.
Csak tájékoztatásul: az evolúció MA IS történik.
De a múltból is elég szép nyomai maradtak. Régészetről hallottál már?
Arról nem is beszélve, hogy pl. egy gyilkosságnál sem kell ott lenni, hogy bizonyítható legyen.
Még egyszer leírom, nem tudom, miért törölték: az evolúciótól okosabbak leszünk. Ráadásul tudósok olyan dolgokat fejtettek meg vele, amelyeken e nélkül nagyon hosszú ideig töprenghettek volna, és még akkor se lett volna olyan jó.
Az evolúció egy remek módszer a fejlődésre és a fejlesztésre is.
Inkább a revolució :D
Evolucionista vagy.
#Kérdező: "Bár remélem megfog bukni az evolúciós tény :D"
Huuuu... Ezt nem értem. Mitől lenne neked ettől jobb? :) - szerintem sokkal, sokkal rosszabb lenne.
Kérdező: "Amíg fel nem fedezik a multiverzumokat és az ufókat addig nem fogadom el ezeket az elméletetek."
Elképzelésem sincs, hogy mitől kellene jobban elfogadni ezek miatt az evolúciót vagy az ősrobbanást. Mitől látod igazabbnak az evolúciót az UFO-k esetén? Mié'? Azokat nem teremthették ugyanúgy, mint akár a többi világot is? Ne mondd már nekem, hogy onnantól kezdve elfogadod az evolúció elvét, ha holnap a Hősök terén leszáll egy idegen űrhajó... :D
#22: "És mi haszna van annak, hogy hiszünk az evolúciótoknak? Nem leszünk tőlük okosabbak."
Ne viccelj már! :)
Evolúciós algoritmussal segítik optimalizálni az Internetes keresőmotorok működését. Vagyis amikor használod az Internetet kereséskor, akkor a kereséshez használt szavaid rengeteg felületet érinthetnek, és így olyan linkek tömegét kapod első találati oldalakra, amelyek feltehetőleg számodra nem érdekesek. Ám a gépi tanulási módszerek a sok emberi reakcióból képesek idővel maguktól jobban dönteni, vagyis kevesebb keresőszóból is emberibben tudnak dönteni, méghozzá azon az elven, hogy bizonyos keresőszó párosítások nagyobb előnyhöz jutnak azzal, hogy a felhasználók nagyobb száma elégedettebb a találatok számával, így lehet alkalmazni itt Darwin természetes szelekciójának és a legmegfelelőbb túlélésének, és szaporodásának elveit.
Magyarán már csak emiatt is tudsz okosodni kereséskor úgy az evolúciótól, hogy még csak nem is tudsz róla. Az evolúciós algoritmusokat már az iparban, matematikában használják (pl. emiatt jutsz jobb számítógépes programokhoz). A mezőgazdaságban már régóta az evolúciós elveket használva jut a népesség nagyobb termésátlaghoz, sőt, már új fajú növénynemesítések is történtek. A károkozók és kártevők evolúciós terjedésének is így tudnak korlátokat szabni, és az evolúció ismerete tükrében ellenlépéseket tudnak kidolgozni. Ott van az orvoslásban az evolúciós medicina, a gyógyszer készítésben...stbstb... Nem mellesleg, ha nem lenne evolúció, ma nem lennének nemesített növények és háziállatok sem.
Fogalmad sincs róla, hogy ha az ember már régóta nem használná ki az evolúció működését, ma mennyivel gyatrább életminőségben élnél.
Leírtam magyarul. Úgy se megy?
Nem láttál még birkát? Vagy kutyát? Azok is a sátán termékei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!