Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Azért fogadjuk el az evolúciót...

Azért fogadjuk el az evolúciót és az ősrobbanást is, mert nem akarunk hülyének látszani? Mind a kettő sajnos tény. Én mint Biblia hívő szerintem minden tudományos dolog elfér a Biblia mellett.

Figyelt kérdés

Bár remélem megfog bukni az evolúciós tény :D

Amíg fel nem fedezik a multiverzumokat és az ufókat addig nem fogadom el ezeket az elméletetek. És az lehetséges, hogy Jézus Krisztus több bolygóra is elment, hogy ott is meghaljon az idegen fajért valahogyan? És az idegeneknek ugyanolyan saját Bibliájuk van, csak másképp.

Az ufók létezése vajon cáfolni fogja-e a Bibliát?

2020. okt. 11. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Sajnos nagyon keresik az olyan űrlényeket amik nem démonok és angyalok! Nem értem, hogy minek keresik őket! Majd ha megtalálnak minket, akkor meglesznek, addig hagyjuk békén azokat ha léteznek egyáltalán. Én Jézus követő létemre, én is remélem, hogy nem fognak találni értelmes életet.

Mit gondolsz Zita ezekről? :)

2020. okt. 11. 17:13
 12/73 anonim ***** válasza:
41%
Azèrt tettük èlhetetlennè a bolygót mert a pogányok termèszetimádását lecserèltük a keresztèny vallásra egy èrtelmetlen tartalommal.Ha mèg mindig az èletterünk lenne szent nem itt tartanánk.
2020. okt. 11. 17:42
 13/73 A kérdező kommentje:
Hazudtál nekem privátban! Azt írtad a nyáron, hogy hívő vagy! Miközben nem is...
2020. okt. 11. 17:46
 14/73 anonim ***** válasza:

Na, Zitus, idáig még ilyen butaságot nem írtál, hogy tuti egyedül vagyunk.

Még te is megérheted, ahogy találkozunk földönkívüliekkel - akkor majd mit mondasz?

2020. okt. 11. 17:49
 15/73 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=UjGPHF5A6Po

Már több száz év telt el, de még mindig nem találtak értelmes életre utaló üzeneteket!

Nagy a csend a Földön kívül!

2020. okt. 11. 18:06
 16/73 Thalmore válasza:

Kedves Red Vixen!

Ezt írtad:"Eddig egy dolgot sem láttam se bibliában, se tudományos elméletekben, amik egymás ellen álltak volna."

Nekem sikerült!

Az Ó testamentumot elolvasva magad is felfedezheted ezt a kis "bakit"!

Bár az összes vallás tiltja a családon belüli sexet/szaporodást, a bibla szerint mégis kétszer megtörtént a " beltenyészet"!

Tekintsünk el attól az apró, biblia szerinti körülménytől, hogy Isten Ádám oldalbordájából teremtette Évát, tehát a tudomány mai ismeretei szerint azonos vércsoportuaknak kellene lenniük! Ám valamilyen csoda folytán megjelent a harmadik fő vércsoport is!Nem beszélve még az RH faktorokról!

(A második "beltenyészet", özönvíz után!)

Tényleg nincs a tudomány és a vallás közt ellentmondás?

Szerintem erősen kilóg a lóláb!

2020. okt. 12. 06:25
 17/73 A kérdező kommentje:
Tudod miért tiltják a szexet? Mert nehogy a szegény lány legyen terhes, ha ő nem akarja. Így csak házasság után engedélyező a szex. És ha a pár hívők, akkor legalább nem fogják egymást egyhagyni, miután a lány a terhes lett.
2020. okt. 12. 06:36
 18/73 anonim ***** válasza:
A teremtéstörténetből egyedül a 6 nap az, ami ellentmond az evolúciónak. Minden más így történt a tudomány szerint is, csak tovább tartott.
2020. okt. 12. 08:14
 19/73 anonim ***** válasza:
100%
Na, azért a Nap előbb volt, mint a Föld és a növények.
2020. okt. 12. 12:23
 20/73 A kérdező kommentje:
Nem kell mindent elhinnetek amit butus emberek mondanak :D nem volt ott senkisem amikor az a bizonyos evolúciótok megtörtént ;)
2020. okt. 12. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!