Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan váltsak vallást?

Hogyan váltsak vallást?

Figyelt kérdés
Mint a legtöbb születendő gyermeket engem is megkereszelteltettek a szüleim, vagyis katolikusnak születtem. Azóta pedig elsőáldozó is voltam... Nemrég viszont rájöttem, hogy az evangélikus hittel sokkal jobban tudok azonosulni. Mit kell tennem (ha egyátalán kell tennem valamit) ahhoz, hogy jogilag is evangélikus legyek?

2020. aug. 20. 21:18
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
34%
Iaten leszarja a jogot. Te már az vagy. Semmit se kell tegyél a vallásod gyakorlásán kívül.
2020. szept. 5. 11:17
 32/33 anonim ***** válasza:
0%
Ahhoz, hogy Jahve-t a gonoszt imádd, tökéletesen megteszi bármelyik biblián alapuló vallás.
2020. szept. 5. 22:09
 33/33 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező egyetértek veled abban, hogy jobban érdekel a Biblia tanítása, mint egy emberi tradiciókból összerakott katyvasz. Erre már Luther is rájött, hogy a Biblia eredeti tanítása értékesebb, mint az emberi hagyományok.
2020. szept. 5. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!