A Jehova tanui miért kerülnek állandóan idegileg kikészült állapotba?
Ez azt hiszi hogy ketten össze fogung a jehovatanuk ellen! Pedig engem nem érdekel senki, főleg olyan játék hogy összefogjak valakivel.egyszerüen csak nem birom elviselni hogy tudok valami igazságot, és azt magamba tartsam!
Tudlan istenkáromló, minden tanu az!,
amiről nem tudtak, amiről nem ők tehetnek.
Beszélsz felebarátságról attól még nem igazi barádot, hogy álszentségből igazat adjak, vagy hagyjam a felebaromat hazug hamis tanításba élni. Ez az igazi felebarátság, és hogy ha a felebarátot agymosták, és elkárhozatba van, emelje ki onnan! Ez a felebarátság!
230."Külömben èn egy hun származásu reformátuskálvinista Jèzust követő Istentisztelő vagyok"
Èn pedig Nemes ès Nemzetes Háromfalusi,generális vagyok Napóleon unokája aki a Kimbilikiti terület tulajdonosa dèl Franciaországban"
De ezek számítanak Isten ès Jèzus előtt."aki az szájával tiszteli de cselekedete messze all tölle".
Hun:Tudod mi az?
Egy nemzet neve.
De melyiknek?
Csak a Hunok neve.
Ha ma kimèsz az Óbudai temetőben minden tizedik Magyar a többi Szerb,Sváb,Nèmet,Román,Ukrán,Szlovák.
Az emlèkmüvek csak 10% magyar.
Ez most van de ha visszamèsz 1100 èvet mèg a temetőkben a règi csontokban sem találnál genetikailag hun csontokat.
Így kènytelen leszel korcs magyarnak tartsd a származásodat.
230."Ha ezt olvastad nincs mitől tartanod"
Addig amíg az előbbire megkapod a bizonyitèkot,addig figyelmedbe ajánlom a következőt amit be fogok másolni a jövőben .Ami sokkal nagyobb bocsánatkèrès ès tiszteletremèltobb mint az előbbi.
Pál pápa háromszor kèrt bocsánatot a világtól amikor ment amerikába,austráliába ès Európába ugyan ezt tette Benedek pápa,ès Ferenc is.
Mièrt kèrtek bocsánatot?
Elsősorban tisztessèges cselekedet,volt amièrt a 2000 èvben törtèntekèrt De azèrt is kèrt a repülőn bocsánatot mert tízezrek tüntettek a pedofiliáèrt a repülőtereken amit neked elküldők közelebről.
Mondcsak ,miért válaszolsz mindenre ennyre csattogósan ? nem bántott senki.
Értsd átvitt értelemben mit is jelent a "hun" szó abban a mondatban amit leírtam -
aki nem tanul meg átvitt értelemben -a magyar anyanyelvű mondatokban kifejezéseket értelmezni, az sok mindent nem fog tudni értelmezni .
Akinek ezt nem mutatják meg , azt fel kell karolni mert becsaphatják.
Segíteni pedig csak annak lehet aki akarja és hagyja is ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!