A Jehova tanui miért kerülnek állandóan idegileg kikészült állapotba?
190.Èn megkèrtelek a 184 bejegyzèsemben ès a 186-ban,emelj ki egy gondolatot a tantètelükből amire azt mondod,hogy nem tanítanak helyesen,így lehet a tisztitótüz,Szentháromság,inkvizíció,házrol házra hirdetès.Èn a forditásokkal azèrt nem foglalkozok mert akik fordítottak biztos nagyobb szakok a forditásba,legyen az bármelyik biblia.
Engemet a vallás annak tantètele èrdekel, helyes-e a biblia szerint.
A forditásokat hiába lovagolod mert se te sem èn nem fogjuk tudni megállapitani,hogy ki fordított jobban.
Csak kimondottan a vallások tanaival foglalkozók a biblia alapján.
Ez alkalommal a tanukèval mert állitod,hogy az Ördög tana.
Ezèrt ellemezzük át.
Ha nem tudod vagy nem akarod,semmi baj,hagylak magadra.
Tanuk legyetek szívesek, ha van újvilágfordítású biblátok akkor keressétek már ki a Márk 16-ik fejezetet, mert lehet én hibáztam valamit.
Én akárhogyan keresem nem találom. Ha meg találjátok legyetek szivesek ide másolni a 17-ik ige vers-szakaszban kezdődik.
Bizonyságot teszek pedig mindenkinek, aki e könyv prófétálásának beszédeit hallja: Hogy ha valaki ezekhez hozzá tesz,vagy elvesz e könyvben megírt csapásokat veti Isten arra;
Aha...
Vidiripi
Bár nem engem kértél de írok én mert úgy veszem észre hogy george1113 csak ír de nem azt amit te kérsz tőle!
Kezdjük egy könnyűvel!
Az Őrtorony társulat azt tanítja hogy nő nem imádkozhat hangosan sem a gyülekezetben sem máshol ha van jelen férfi.
Melyik Biblia versre alapozza ezt a tanítását az Őrtorony?
Nincs ilyen Biblia vers!
Ezek viszont olvashatod!
ApCsel 1:14 ,ApCsel 2:42 ,ApCsel 12:12
198.Kiabàlod a hibàt de nem bizonyitod be.Sem hibàs tantètelt nem irsz be amit bizonyitanàl a bibliàbol,sem hamis cselekedetet nem mondasz amit csak a bibliàval igazolnàl.
Èn kiàllok a hamis tàmadàsbol,ràgalombol.
A biblia az igaz biró,nem pedig èn vagy te.
Nem nyomom az Ördög szekerèt,ès hamisan nem vàdaskodok sem vallàs sem ember ellen,szeretnèm tisztàn szolgàlni a Teremtőt.
Szia!Befejeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!