Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Jehova tanui miért kerülnek...

Effre kérdése:

A Jehova tanui miért kerülnek állandóan idegileg kikészült állapotba?

Figyelt kérdés
Elképesztő, akárhánnyal szóbaáll az ember- bármilyen témában,magukból kikelve vehemensen mindenre bibliai idézetekkel válaszolnak , bizonygatják igazukat , veszekszenek , közben pedig a mosolygós paradicsomi képeket mutogatják ,nézegetik, meg a szeretetről beszélnek ...

2020. jan. 26. 12:10
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/472 george1113 ***** válasza:
29%

A nyew yorki-jehovatatui központja, minden erővel azon van, hogy még több tagot toborozzon, szerte a világon, azt úgy manipulálja a tudatlan embereket, ha elolvasod, utánna azt is elhiszed nekik hogy nő vagy! Pedig férfi vagy.

Létre hoztak egy újságot amiben minden tudomány ág megtalálható, laikus elolvassa és az gondolja, ' milyen igaz, a testben millárd sejt van, vagy a kolibri százat ver másodpercenként, milyen jó teremtő jehova' és már meg is vettek kilóra. És ez még nem elég, van ám marketing is, az érzelmekre hatnak, gyönyörü paradicsimi cikkek, amikbe vad állatok fekszenek gyerekekkel a fűben, aztán jön a pszihologóia, a szeretetről, és bibliai versekkel vegyítve amit persze kifordítottak. Olyan ez a társulat mint egy pszihológus, ami arra vezet hogy higye el az ember az világvégét. Meg paradicsomot. Ha ezt egy laikus tudatlan ember, aki a büdös életbe nem olvasott bibliát, azt megvették kilóra, aztán, jár összejövetelekre, és teljesen mentáisan, agyilag, a hatása alá kerül, annyira, hogy pár év után aki mást állit, vagy a szentbibliát a képébe tol egy tanunak, a hideg is kirázza, vagy automatikusan már ösztönből a társulat tanai által veti magát neki, kénytelen másgogy látni, ezt hívjuk agymosásnak, amit a szerző érzelmekkel ér el az újságban, ez lehetetlen legyőzni. Ehhez segítség kell.

2020. febr. 2. 17:02
 242/472 A kérdező kommentje:

" Pál pápa háromszor kèrt bocsánatot a világtól amikor ment amerikába,austráliába ès Európába ugyan ezt tette Benedek pápa,ès Ferenc is.

Mièrt kèrtek bocsánatot?

Elsősorban tisztessèges cselekedet,volt amièrt a 2000 èvben törtèntekèrt De azèrt is kèrt a repülőn bocsánatot mert tízezrek tüntettek a pedofiliáèrt a repülőtereken amit neked elküldők közelebről."

ez így igaz - és ha ilyen eset előfordul, nyilvánosságra is hozzák ,de volt rá példa keményen .

ma a 21-ik században , viszont az Őrtorony Traktátus eltusolja , nem vállalja fel amit a saját hívőivel tesz . Pl a gyermekbántalmazási perek hemzsegnek világszerte ..

Ez baj ! Családokat szakít szét,tesz tönkre , emberek halnak meg a vérátömlesztés tilalma miatt -

Ennek semmi köze sincs a valláshoz - ez bűncselekmény .

Kárt okoz a szervezet -mégpedig Isten nevében - , és a tanu hisz nekik .

A tanu egy hívő ember , lehet jó ember ha becsapják ..

Nem a tanukkal van baj, hanem azzal hogy nem értik hová kötelezték le magukat ..

Tudom,ezt nehéz megérteni , de próbáljátok már elhinni ..

2020. febr. 2. 17:36
 243/472 anonim ***** válasza:
89%

Vidiripi

"Mièrt nem kèrdezed meg,hogy a császárnak kell-e adót fizetni?

Vagy az a fèrfi akinek 7 felesège volt ès meghaltak,feltámadás után melyik lessz a felesège?"

Megkérdezhetem ezeket csak azt nem értem hogy miért kellene ezek megkérdeznem!

"Itt csak ez őszinte kèrdèsre szoktam felelni,annak aki nem tesz csabdát."

Oké nagyon jól teszed! És hol a csapda?

"Hidd el tudom a rendet,ès az őszinte kèrdezőnek felelek."

Látod erről beszélek. Azt írod hogy felelsz!

Írtam neked a 199. h.sz-ben

A válaszod az volt hogy: "Idèzd a tanulmányt ahol írja."

Aztán én írom neked hogy: "Ja hogy neked valójában fogalmad sincs erről! Pedig úgy írsz mint aki tisztában van az alap dolgokkal de most derül ki hogy ez nem is így van!"

- Ha megtudsz felelni a kérdésre akkor minek neked tanulmány? Hiszen akkor tisztában kell hogy legyél azzal amit én felhoztam ,máskülönben hogyan felelnél meg rá?!

"Külömben jó ügyvèded került Isten tartsa meg marhástol."

Nincs szükségem ügyvédre hiszen én magam vagyok az ügyvéd.

"Na tölle tanulhatsz,annyit írt nègy nap alatt te nègy èv alatt sem körözöd le."

Nem is akarom lekörözni Isten mentsem meg tőle. Írtam is neki hogy fölösleges ennyit írnia mert a sok bába között elvész a gyerek. Az hogy ő figyelmen kívül hagyja ezt az ő dolga és nem az enyém. Nem vagyok én a felügyelője vagy más egyéb.

"Ha valamit tőbször írt is ugyanazt irta

nem kavarta a dolgokat mint te."

És én mit is kavartam?

"Jèzus vagy az apostolok ilye falka modon tàmadtàk az embereke?"

Az apostolok tüzet akartak kérni az égből. De Jézus megdorgálta őket! Lukács 9. fejezet!

2020. febr. 2. 17:39
 244/472 george1113 ***** válasza:
40%

Most komolyan a pápával jön? Hiába kért a pápa ezerszer bocsánatot, hiába lett hatalma földön, hiába 'szent' hivatalosan ha a szívében nem tért meg jézusban, prédikálni pédikálhat, hiába cselekszi a szájával, ha tettekben nem. de csak neve ami szent. isten nem a cselekedet szerint ítél.

Így a pápa is ugyanolyan bűnös isten mércéje szerint mint egy sittes.

2020. febr. 2. 17:54
 245/472 george1113 ***** válasza:
40%

239..

Nem csak neked írtam annyit. Hanem a tudatlanoknak is, hogy résen legyenek. Leírtam minden igazságot. Én nem érzem magam hülyének hogy annyit írtam.ha neked nem segített remélem másoknak segít.

2020. febr. 2. 18:00
 246/472 anonim ***** válasza:
44%

Kèrdező: a 237 megigèrtm,hogy elküldöm a videot.Nem akartam mert be ismerted annak ellenère,hogy te egy reformátuskálvinista vagy,ès a papa dolga elvileg nem èrdekel de gyakorlatilag a tièdnek tartod.

Mert ugye hat Katolikus vagy,de azzal nincs is baj.Inkább ott a baj,hogy a cselekedetek nem bizonyítja,hogy annyira tiszteled az embert mint egy Katolikus.

[link]

[link]

2020. febr. 2. 18:53
 247/472 anonim ***** válasza:
44%

A 246-hoz tartozik.

[link]

2020. febr. 2. 19:03
 248/472 anonim ***** válasza:
7%

Gyuri elment szabadságra,így az oldal ki ürült,üres maradt.

Gyere Gyuri mègegyszer írdle az oldalnak,mert nem akarnak èrteni a szóból.

2020. febr. 2. 19:52
 249/472 A kérdező kommentje:

Az jó hogy elküldted a videot a katolikus pápa bocsánatkéréséről

2 video sajnos nem elérhető -kár

de én erre szerettem volna ha elküldessz anyagot,amit írtál :

"A Tanuk nevèbe mèg sokmindent irtak,utànnanèztek.Pld.Auszràliàban a Katolikus egyhàz 2 èvig irta az èbredjeteket finom màsitàssal ami màr csak kèsőre vevődött èszre,nem volt levèdve.Per lett belőlle ès a Főhivatalnak nagy kàrtèritèst itèltek,de a Főhivatal azt mondta nem kell pènz,kèrjen bocsànatot a tettèèrt ès az K.Egyhàz bocsànatot kèrt."

ha jól értelmezem amikor a katolikus egyház 2 évig írta az ébredjetek-et és bocsánatot kért a tettéért -

erre lennék nagyon kíváncsi, ez hogyan történt .

2020. febr. 2. 20:38
 250/472 anonim ***** válasza:
100%

Vidiripi

Én meg arra hogy miért tanítja azt az Őrtorony ,hogy nő nem imádkozhat hangosan ,képesített férfi jelenlétében!

2020. febr. 2. 20:49
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!