Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Jehova tanui miért kerülnek...

Effre kérdése:

A Jehova tanui miért kerülnek állandóan idegileg kikészült állapotba?

Figyelt kérdés
Elképesztő, akárhánnyal szóbaáll az ember- bármilyen témában,magukból kikelve vehemensen mindenre bibliai idézetekkel válaszolnak , bizonygatják igazukat , veszekszenek , közben pedig a mosolygós paradicsomi képeket mutogatják ,nézegetik, meg a szeretetről beszélnek ...

2020. jan. 26. 12:10
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/472 george1113 ***** válasza:
28%

"Ezek mindnyájan egy szívvel-lélekkel foglalatosak valának az imádkozásban és a könyörgésben, az asszonyokkal és Máriával, Jézusnak anyjával, és az ő atyjafiaival együtt."

Láthatod 'atyjafiai' minden csak nem nők. Úgyhogy az igaz úr írásai erkölcsösebb, és inteligensebb, minnt az uvf-"ura"

2020. febr. 1. 20:19
 202/472 george1113 ***** válasza:
28%

"

198.Kiabàlod a hibàt de nem bizonyitod be.Sem hibàs tantètelt nem irsz be amit bizonyitanàl a bibliàbol,sem hamis cselekedetet nem mondasz amit csak a bibliàval igazolnàl.

Èn kiàllok a hamis tàmadàsbol,ràgalombol.

A biblia az igaz biró,nem pedig èn vagy te.

Nem nyomom az Ördög szekerèt,ès hamisan nem vàdaskodok sem vallàs sem ember ellen,szeretnèm tisztàn szolgàlni a Teremtőt.

Szia!Befejeztem."

Nem ismered be hogy a bibliád vereséget szenvedett isten szava leleplepzi akárhogy csűrik-csavarják, az beszédei nem múlnak el tudod.

Szerintem is jobb lesz. Én már ezt istenre bízom, hogy adjon látást.

Nekem sincs már veled dolgom túl gyenge ellenfél vagy de gyenge átláthatö hamis írásokkal nem csodálom. Lehet hogy egy laikus naív embert betudtok vele cserkészni, de aki felismeri az ördögi írást az menekül ettől a felekezettől.

Szia.

2020. febr. 1. 20:25
 203/472 anonim ***** válasza:
13%

202.Mèg csak annyit, amig megprobàltam ovatos lenni nem igy beszèltèl.Amikor megkèrtelek bizonyisd be,màr kardot ràntottàl.

Ez nekem nem fegyverem.

Csak,kimondottan a biblia szavai.

De a bibliàkban nem keresem a hibàt.

Azèrt a forditó felel,mèg akkor is ha meghalt.

Szia.

2020. febr. 1. 21:16
 204/472 anonim ***** válasza:
89%

Vidiripi

És mi a helyzet azzal amit a 199 h.sz-ban írtam?

@:203-as!

2020. febr. 1. 21:22
 205/472 george1113 ***** válasza:
55%

203.

Tudjuk hogy titeket ez nem érdekek, hogy hamis e az-e az írás vagy nem! A lényeg a mese, hogy nincs pokol. Ezt könnyebb elhinni, könnyebb úgy élni. Hát akkor élj úgy.

Titeket nem érdekel, az hogy hamis e a könyvetek vagy nem, de isten érdekli a jelenések végszavába ami tietek is benne van, ami ön gól.

Az mondod nem az igéből nem bibliából érvelek, szerinted a blikkből érveltem vagy tv-ujságból.

Erőt és egészséget kívánok. Hagylak pihenni.

2020. febr. 1. 21:32
 206/472 george1113 ***** válasza:
40%
Vidiripi, hagyd!
2020. febr. 1. 21:39
 207/472 anonim ***** válasza:
40%
199.Idèzd a tanulmányt ahol írja.
2020. febr. 2. 06:36
 208/472 anonim ***** válasza:
100%

Vidiripi

Ja hogy neked valójában fogalmad sincs erről! Pedig úgy írsz mint aki tisztában van az alap dolgokkal de most derül ki hogy ez nem is így van!

Te még soha életedben nem jártál Királyság teremben?

2020. febr. 2. 09:23
 209/472 anonim ***** válasza:
100%

Vidiripi

Egyébként miért akarsz tanulmányt? Hiszen te sem tanulmányokat másolgatsz amikor valamiről azt állítod hogy az nem úgy van!

2020. febr. 2. 09:31
 210/472 george1113 ***** válasza:
47%
Ő azt akarja hogy az az őrtoronyból meg az ébredjetekből bizonyítsunk meg a ferdített bibliájából, ami alapból nem fedi isten szavát, a ti bibliátok tudod milyen? Aminek fele hazugság, fele igazság, csak jó meg van benne rázva hogy ne találd ne lásd meg benne az igazi igazságot. Ő követelőzik, és csodálkozik azon hogy nem értmeg semmit, a végén meg ő a szent akit bántanak, mi meg fegyverrel megyünk neki. Nem fegyverrel, hanem isten igéjével. Isten nem akarja a támadók nelőtt hülyét csinát magadból, hanem védd meg magad állj ki a szava ellen bizonyíts te is. Jah vagy nem mersz mert a bibliád eleve halott. Akkor az újságodból idézz. Vagy valamit nyögjél ide, mert így elégé komolytalan vagy. Nem ártatlan bárány hanem, hülye vagy a hitedbe, tájékozatlan.
2020. febr. 2. 10:22
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!