A Jehova tanui miért kerülnek állandóan idegileg kikészült állapotba?
Vidiripi
(héber nyelvben használatos Jehova)
Hogy mi van? Kérdező! Ezt a bődületes hülyeséget honnét szedted?
Máté 7.15
'Őrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, akik juhoknak ruhájában jőnek hozzátok, de belől ragadozó farkasok.16Gyümölcseikről ismeritek meg őket. Vajjon a tövisről szednek-é szőlőt, vagy a bojtorjánról fügét?'
153.Tudod ki a hamis profèta.
Az aki saját meglátása szerint magyarázza a bibliat,ellenőrizetlenül vádol másokat,mèg akkor is ha nincs igaza,Ez pontosan betőlti a Jelenèsek.22:18,19.
Azèrt amièrt a Tanúk a viselkedès vègett kiközösitnek valakit azèrt nem szüksèges a bibliat ellenük fordítani mert ez is azt jelenti,hogy,ha nincs igazad hamisan profètálsz.
Ugyanis a biblia szent szellem által íródott az által bontjuk ki,nem támaszkodva a saját èrtelmünkre bosszút álni másokon ártatlanul.Sőt ha igazunk van akkor is a bosszú az Atyáè.
Mind rágod az UVF.Honnan tudod olyan biztosan melyik fordító fordított tökèletesebben?Van akkora felkèszültsèged?
Pld.A SZIT egy nehány helyen a szavak máskèppen vannak fordítva mint a Károliban így egy nehány szó a UVF-ban lehet nem azzal szóval adja vissza de az èrtelem ugyanaz.
Az nem eljárás mint a hamis kutya a gazdáján kivül mindenkit megharap,ès ha gazdat cserèl a règi gazdat megharapja.Ez nem a keresztèny kenyere.
Ez szèlhámosság.
A pèldámba:Az előbbi kutya nem ette az előbbi gazdája táplálèkát?Akkor mègis mièrt harapja meg ha gazdat cserèl?
A te dolgod de nem etikus ès semmi keresztèny viselkedès nincs benne.Most règen profètáltál hamisan vagy most?,mind a kètszer te voltál.
Vidiripi
bocs,kicsit belemélyedtem az olvasásba, nem úgy fogalmaztam,ahogy gondoltam
Jó ötletet adtál , inkább bemásolom
ugyan már, 156 -os
beszélgetünk, .. fejtsd ki te is a gondolataid .
biztosan érdekes lenne azt is olvasni.
Nem kell mindjárt támadásokra gondolni, ha valaki leírja a gondolatait .
Tévedünk is - látod én is véletlenül rosszul fogalmaztam, mégsem veszi senki sem a fejem- vagy nem igaz ?
Figyelek és kijavítom-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!