A Jehova tanui miért kerülnek állandóan idegileg kikészült állapotba?
szeintem haladj nagyon lassan és figyelmesen olvasd újra,ha kell többször is ,gondolkodj el nyugodtan és meglátod meg fogod érteni , mégha bonyolultnak is tűnik .
Ezt nem lehet ,gyorsan megérteni
hidd el, én is így voltam vele.
Adj időt magadnak
Mint is láthstod a társulat rabszolga tartónak állitja be,jézust! Jehovát meg egy gylkos szeszéjes istennek, csak azért hogy a téves hitben tartsa a társulatot
Biblia
'1Júdás, Jézus Krisztusnak szolgája, Jakabnak pedig atyafia, az elhívottaknak akik az Atya Istentől megszenteltettek és Jézus Krisztustól megtartattak:'
Újvilág f.
1Júdástól, Jézus Krisztus rabszolgájától, Jakab testvérétől,+ az elhívottaknak,+ akiket Isten, az Atya szeret, és akik Jézus Krisztus számára vannak megőrizve+:
Emlékeztetni akarlak továbbá titeket, mint akik egyszer már tudjátok, hogy az Úr, amikor a népet Égyiptom földéből kiszabadította, viszontag azokat, akik nem hittek, elvesztett
Újv.f
Noha teljesen tisztában vagytok mindezekkel, emlékeztetni akarlak benneteket, hogy Jehova* kimentett ugyan egy népet Egyiptom földjéről,+ ám később elpusztította azokat, akiknek nem volt hitük+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!