Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ilyen van a Bibliában?

Ilyen van a Bibliában?

Figyelt kérdés

A Bibliában van olyan hogy az ember áldozat jó? Vagy ezt elítéli Isten?

És a pogány népek miért áldoztak fel embereket meg miért voltak olyan szörnyű rituáléjik?

2019. okt. 29. 13:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
6%

"Helyesen: (1Timóteusz 3:16) . . .: „Ő eljött emberként,. . ."

Igen, Isten

2019. okt. 29. 15:54
 52/65 anonim ***** válasza:
0%

""Végre megtaláltad a helyed, az álmuszlim és az istengyűlölő "ateista" támogatásában."

Nem kérek semmilyen támogatást emberektől....."

Én sem ezt mondtam, hanem h te támogatod őket. Ja, hogy te sem tudsz értelmezni. Akkor felejtsd el a páli teológiát

2019. okt. 29. 15:55
 53/65 anonim ***** válasza:
83%

Amikor a fanatikusok egymásnak esnek. XD

Jó ateistának lenni, kimaradok az ilyen hülyeségekből. Még a hívő barátaim is képesek elfogadni, hogy mindenki másképp lát dolgokat, és másban hisz.

2019. okt. 29. 15:59
 54/65 anonim ***** válasza:
0%

Ismét könnyedén cáfoltalak titeket:)

Sajnálom gyerekek, mára ennyi jutott a tanításban. 76%-os te sose unod meg. De hálás vagyok, h évek óta figyelsz és követsz, de semmit nem fejlődtél:(

2019. okt. 29. 16:00
 55/65 anonim ***** válasza:
0%

"Még a hívő barátaim is képesek elfogadni, hogy mindenki másképp lát dolgokat, és másban hisz."

Jól meg lehetnek alapozódva a saját igazságukban, az állítólagos hívő barátaid:)

Na pá

2019. okt. 29. 16:01
 56/65 anonim ***** válasza:
100%

"Ismét könnyedén cáfoltalak titeket"

Kit, mikor?

Eddig csak ítélkeztél, kötekedtél és szalmabáboztál a kérdés alatt.

Mellesleg az előbbi 76%-os nem én voltam. Emlékszel még mivel is keztem? Néha nem ártana gondolkoznod is, mielőtt leírsz valamit...

2019. okt. 29. 16:02
 57/65 anonim ***** válasza:
0%
Bár én is elfogadom, h másban hiszel, csak nem értelek, mert alapvető ellenmondásos ostobaság. De majd még próbálkozz. Na tényleg mennem kell, miattad elkések
2019. okt. 29. 16:02
 58/65 anonim ***** válasza:

Évek? :D Két napja regisztráltam, ezért tudok öt percenként válaszolni.

Az ugye megvan, hogy több felhasználónak is lehet ugyanannyi százaléka?

2019. okt. 29. 16:08
 59/65 anonim ***** válasza:
100%
Áhh, ő még azt is bemeséli magának hogy eltérő százalékú válaszolók is ugyanazok, csak más felhasználókról. Elég sok fanatikus sületlenséget hord össze amiket gyerekjáték cáfolni. De neki valahogy könnyebb megmaradni a saját kis álomvilágában ha azt képzeli hogy nem tíz ember egymástól függetlenül mutatott rá az elképzelései hibáira, hanem csak egy ember tízszer.
2019. okt. 29. 16:21
 60/65 anonim ***** válasza:

"Két napja regisztráltam, ezért tudok öt percenként válaszolni"

Na ez érdekes. És nem vitatni akarom, azonban, amikor nem régiben Én is regiszráltam, 38%-kal kezdtem, nem volt 76%-om soha, és jól tudom nem is lesz.

2019. okt. 29. 16:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!