Ilyen van a Bibliában?
A Bibliában van olyan hogy az ember áldozat jó? Vagy ezt elítéli Isten?
És a pogány népek miért áldoztak fel embereket meg miért voltak olyan szörnyű rituáléjik?
"Helyesen: (1Timóteusz 3:16) . . .: „Ő eljött emberként,. . ."
Igen, Isten
""Végre megtaláltad a helyed, az álmuszlim és az istengyűlölő "ateista" támogatásában."
Nem kérek semmilyen támogatást emberektől....."
Én sem ezt mondtam, hanem h te támogatod őket. Ja, hogy te sem tudsz értelmezni. Akkor felejtsd el a páli teológiát
Amikor a fanatikusok egymásnak esnek. XD
Jó ateistának lenni, kimaradok az ilyen hülyeségekből. Még a hívő barátaim is képesek elfogadni, hogy mindenki másképp lát dolgokat, és másban hisz.
Ismét könnyedén cáfoltalak titeket:)
Sajnálom gyerekek, mára ennyi jutott a tanításban. 76%-os te sose unod meg. De hálás vagyok, h évek óta figyelsz és követsz, de semmit nem fejlődtél:(
"Még a hívő barátaim is képesek elfogadni, hogy mindenki másképp lát dolgokat, és másban hisz."
Jól meg lehetnek alapozódva a saját igazságukban, az állítólagos hívő barátaid:)
Na pá
"Ismét könnyedén cáfoltalak titeket"
Kit, mikor?
Eddig csak ítélkeztél, kötekedtél és szalmabáboztál a kérdés alatt.
Mellesleg az előbbi 76%-os nem én voltam. Emlékszel még mivel is keztem? Néha nem ártana gondolkoznod is, mielőtt leírsz valamit...
Évek? :D Két napja regisztráltam, ezért tudok öt percenként válaszolni.
Az ugye megvan, hogy több felhasználónak is lehet ugyanannyi százaléka?
"Két napja regisztráltam, ezért tudok öt percenként válaszolni"
Na ez érdekes. És nem vitatni akarom, azonban, amikor nem régiben Én is regiszráltam, 38%-kal kezdtem, nem volt 76%-om soha, és jól tudom nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!