Ilyen van a Bibliában?
A Bibliában van olyan hogy az ember áldozat jó? Vagy ezt elítéli Isten?
És a pogány népek miért áldoztak fel embereket meg miért voltak olyan szörnyű rituáléjik?
"lényeg az hogy ez egy pogány rituálé amit belehamisítottak a keresztény vallásba."
1. Mitől lenne pogány rituálé?
2. Miért lenne belehamisítás?
Ez csak két bizonyítatlan állítás.
"Az illető egy fanatikus muszlim, nem ateista és pláne nem materialista. Neked sem ártana néha gondolkodni, mielőtt kinyitod a szád, kedves 32%-os..."
Akkor te miért nem teszed az, kiscsillag. Mit fogadatlan prókátorkodsz itt?
Gondolokdj csak, hogy miért is nézhettem materialistának? Hány 45% aktív materialista troll van itt? MElyikből van több? A materialistából vagy a muszlimból errefelé?
Gondolkodhatnál, mielőtt kinyitod a szád, csillagvirág
"Gondolokdj csak, hogy miért is nézhettem materialistának?"
Mert olyan fanatikus vagy, aki egyből ítélkezik emberek felett az alapján, hogy egyetért-e velük vagy sem.
"Mert olyan fanatikus vagy, aki egyből ítélkezik emberek felett az alapján, hogy egyetért-e velük vagy sem."
És úgy hiteles, ha ezt te kétszer is bemutatod. Gondolkodás helyett ítélkezel.
Mellesleg, bogárkám, ha visszaolvasol, a materialista közös szemléletet és gondolkodásmódot ítéltem el, de úgy látszik, amiben mást elítélsz, azt magad nem érinted
Na szállj le rólam, kisfiam
"És úgy hiteles, ha ezt te kétszer is bemutatod"
10. és a 12. kommented. Pont kétszer.
Tudod van némi különbség aközött amit te csinálsz (mindenféle tényleges ismeret nélkül egyből behazudod magadnak hogy valaki materialista, ha merészel nem egyetérteni veled, csak hogy aztán ebbe a saját magad által kreált fantáziaképbe beleköthess), és amit én (konkrétan az általad leírtak alapján megítéltem az általad bemutatott fanatikus viselkedést).
"Szeretem, mikor egy ateista nyilatkozik a kereszténység nevében. Még eredetibb, hogy bemagolt "gondolatokat" olvashatunk. Ebből a tökéletes együttállásból születnek a ritka nagy marhaságok. "Logikai gondolkozás mellőzve" jeligére"
Muszlim vagyok nem ateista. Szerintem akkor követsz el marhaságot ha vaktában nyilatkozol. Ha pedig emlited a logikát, akkor látnod kellene hogy a keresztény magyarázat egy logikai bukta.
"másrészt a bűnért halál jár mindenkinek, hacsak egy tökéletes teremtmény vére nem oldoz fel minket. Tökéletes pedig csak az Isten. Hogyan lesz vére? Ha megtestesül. Folytathatnám, de úgysem érdekel, úgysem fogsz elgondolkozni ezeken, mert nem az igazságot követitek, hanem eleve el vagytok kötelezve a materializmus mellett, bármi áron. Ezt hívják öngólnak, szellemi öngyilkosságnak"
Ki mondta hogy a bűnért halál jár? Ez már önmagában egy beteg pogány tanítás. Te egy olyan Istent feltételezel aki a legkisebb bűnért halállal büntet? Az meg csak tetézi a butaságot hogy azt feltételezitek Isten vére tud csak feloldozni. Mint valami barbár pogány vallás. Ez neked a szeretet Istene? Na ez az igazi szellemi öngyilkosság.
Á már értem 76%-os. Te is az egyik rajongóm vagy. Hagyd szépen a felnőtteket beszélgetni! Szeretem, ha a rajongóim csendben maradnak.
Ha tetszik, ha nem, a materialistákról elmondott véleményemet fenntartom, akármekkora marhaságokat írsz itt össze vissza. ÉS megsúgom, h a 10 és a 12-es komment az enyém, nem a tiéd, de ne zavarjon:)
Dislexiára van jó terápia
"Ha tetszik, ha nem, a materialistákról elmondott véleményemet fenntartom"
A saját véleményed a te bajod, az senkit nem érdekel.
Ha nem sikerült értelmezni amit írtam, a gond azzal volt hogy megpróbáltál úgy tenni, mintha materialista lenne egy válaszoló, akiről semmilyen ezirányú infód nem volt, és mindezt csak azért hogy kényszeresen beleköthess ebbe amit csak te találtál ki róla.
Ez azért irtó ciki ha annyira nincs egy érved sem, hogy csak úgy ki kell találj magadnak valamit hogy fogást keress a másikon. Ilyen helyzetben erősen megfontoladó kéne legyen számodra a "hallgattál volna..." kezdetű mondás.
A 10. és 12. komment pedig persze hogy a tied. Ezzel a két példával igazoltad az állításaim helyességét.
"Muszlim vagyok nem ateista. Szerintem akkor követsz el marhaságot ha vaktában nyilatkozol. Ha pedig emlited a logikát, akkor látnod kellene hogy a keresztény magyarázat egy logikai bukta."
Aham, de akkor miért érvelsz úgy mint egy materialista. Már írtam egy logikailag helytálló magyarázatot, másrészt csak kijelented, h bukta
Látod, kedves 76%-os, csak igazam lett. Ezért nem belevauvau, hanem figyel és tanul!
"Ki mondta hogy a bűnért halál jár? Ez már önmagában egy beteg pogány tanítás"
Bizonyítsd be. A Biblia elég logikai alátámasztást írt, h elfogadjam.
"Te egy olyan Istent feltételezel aki a legkisebb bűnért halállal büntet?"
Nem, soha nem tettem ilyet:) Sokan rengeteg bűnből nyernek örök életet. Gondolkozzál már, ne legyél olyan, mint a 76%-os, vagy egy átlag materialista.
"Az meg csak tetézi a butaságot hogy azt feltételezitek Isten vére tud csak feloldozni. Mint valami barbár pogány vallás. Ez neked a szeretet Istene?"
Igen, de azt ugye tudod (dehogy tudod), hogy nem ezen tulajdonságai miatt mondjuk, hogy a szeretet Istene. A bűnösnek nem kell meghalnia, cska meg kell térnie. Senkinek nem kell meghalnia, ISten ingyen megváltott minket. És ingyen adja a szükségleteinket. Ez a szeretet Istene
"Na ez az igazi szellemi öngyilkosság."
Hát ne legyél szellemi öngyilkos. Próbálj gondolkozni, tanulni. Ne szajkózd, amit a neten olvasol, mert nekem nem élvezet, ha könnyedén cáfolgatlak, ahogy itt is vagy harmadszorra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!