Mikor kezdődött a papi cölibátus a K. Egyházban? Van Szentirási alapja?
#41.Isten Fiat ne hasonlitsd az emberhez.
Mert Isten Fia sem hasonlít a bukkott angyalokhoz ,akik testet őltöttek ès az emberek lányaival haltak.
Akkora bakikat mondasz,amivel Jèzust is fèlrevezetnèd.
De ne probáld,mert Ő próbál meg tèged.
"Mert Isten Fia sem hasonlít a bukkott angyalokhoz ,akik testet őltöttek ès az emberek lányaival haltak."
Én nem fogadom el a Jubileumok könyvét, amiben ezt olvashattad, szóval szerintem a bukott angyalok nem háltak senkivel.
Miért ne lehetne embereket Jézushoz hasonlítani? Tudtommal a keresztény ember dolga, hogy egyre inkább hasonló legyen Krisztushoz. Lehet felétek Krisztus elvetendő példa, felénk sokkal inkább követendő.
"Akkora bakikat mondasz,amivel Jèzust is fèlrevezetnèd."
Úgy látszik, hogy már Istent is káromlod.
43. 1Moges.6:4."Azokban a napokbanès azután is,nefilek voltak a földőn.Abban az időben az igaz Isten fiai nemi kapcsolatot lètesitettek az emberek leányaival,ès azok fiúkat szültek nekik Ők voltak a híres hatalmasok az ősidőkben"5Isten látta,hogy nagy az ember gonoszság a földön,ès szíve szüntelenül csak rosszra hajlik".
28%-mèg nem èrt odáig,hogy ezt elolvassa bibliábol, nem tud kutatni de majd megtanul,ha olvassa.De amíg ellensège az Isten szavának inkább titkolja,mert az ál eresztènyt nem èrdekli,ő pedig titkolja.
Mint előttem szóló is írja, sehol sem szerepel benne, amit korábban állítottál. Azt egyedül a Jubileumok könyve tanítja, de én azt továbbra sem fogadom el.
Mondjuk Edgár tőled sokat nem várok, amikor valaki leírja, hogy 1184-ben volt a veronai zsinat, majd visszakérdezel, hogy az mikor volt... :D
46.Csak azok kedvèèrt akik nem ismerik a bibliát.
Avagy angyalok vagy nem angyalok.
Judás:6.Az angyalokat pedig,akik nem őriztèk meg eredeti állásukat,hanem elhagyták a maguk megfelelő lakhelyüket,örök bilincsekben,sürű sötètsègben tartja fenn a nagy nap itèletère"
2Pèter.2:4"Isten nem vonakodott megbüntetni az angyalokat,akik vètkeztek,hanem a tartalozban vetette,ès a sürü sötètsèg láncaira verte őket,hogy itèletre legyenek fenntartva".
1Mozes.6:4."Azokban a napokban,ès azután is,nefilek voltak a földön.Abban az időben az igaz Isten fiai nemi kapcsolatot lètesitettek az emberek lányaival,ès azok fiúkat szültek nekik.Ők voltak a híres hatalmasok az ősidőkben"
Ezekben sem írja a Biblia, hogy a bukott angyalok földi asszonyokkal szexeltek volna. Vagy csak én nem látom?
Ha pedig lázadásuk miatt Isten bilincsbe veri őket a pokolban, akkor hogy jöhettek kufircolni földi asszonyokkal?
49.Ha nem akarod èrteni nem fontos,de fontos az oldalnak.
Ugyanis vannak èrtelmes emberek akik megèrtik,ès hasznukra válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!