Te megennéd az ételt ilyen láttán vendégségben vagy vállalnád a bunkó szerepét és éhen maradnál?
Rokonoknál voltunk hivatalosak vacsorára.
Hamarabb érkeztünk,még készülőben volt a vacsora.
Ránézésre tiszta rokon,de amit láttam...sült a csirke,elment wc-re,kézmosás nélkül ment a sütőhöz és wc utáni kézzel forgatta át (külön van a mosdó,figyeltem,hogy nem megy kezetmosni).
Aztán törte a krumplit,jó nagyot tüsszentett a fazékba,kéz száj elé? Minek...átszedte tálba,ujjal belenyúlva kostolta meg.
Aztán kifújta az orrát és kézzel kiszedte az uborkát a befőttes üvegből...
Én vállaltam a bunkó szerepét,megmondtam,hogy nem kérek semmit.
Ti mit tettetek volna?
Ha direktbe vacsira megyünk akkor esélytelen hazudni hogy miért nem eszek egy falatot sem.
vékony vagyok,de még a legbrutálisabb diétába is belefér 2 kanál bármi.
De szerintem ha bele kell enni,tuti kihányom.
(Finnyás vagyok nah,még a gyerekem elcsócsált kekszét se szívesen eszem meg ha tolja a számba.De ő még tanulja az illemet,kicsi még ahhoz hogy megértse,nem etetjük a nedveinkkel a másikat)
Óriási kő esett le a szívemről. Azt hittem, csak én vagyok ilyen finnyás, de megnyugodtam, más is. :)
Nem tudnám megenni, hamarabb jönne rám a hányás.
Most, hogy elolvastam, azt hiszem, nem is vagyok éhes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!