Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 40 éves korodon túl vállalnád...

40 éves korodon túl vállalnád a teherbeesést akkor is, ha tudod, egyedül fogod felnevelni a gyereket?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 18:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
47%
Nem!! Már nagyon öreg lennél mire a lányod/fiad 18 még csak. anya 38 éves én 13
2010. júl. 12. 18:36
 2/20 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

A teherbeesést nem vállalnám, főleg ha egyedül kellene felnevelnem a babát.

Ha véletlenül "besikerülne", akkor igen.

2010. júl. 12. 18:37
 3/20 anonim ***** válasza:
71%

Ha megfelelőek lennének az anyagi körülményeim, tehát beleférne egy baba akkor simán.

Azért jó, ha esetleg tudnék számítani a szüleimre, ha már egyedülálló lennék.

De azt hiszem bevállalnám :)

2010. júl. 12. 18:42
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Én nem válalnám.
2010. júl. 12. 18:42
 5/20 anonim ***** válasza:
86%
Megfelelő körülmények között vállalnám.
2010. júl. 12. 18:45
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Én nem csak az anyagiakat nézném, hanem hogy ha netán nekem beüt valami kór, akkor lesz -e valaki akire számíthatok, hogy esetlegesen még tovább is neveli a gyerekemet.
2010. júl. 12. 18:52
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

Ha nagyon szeretnék babát és van aki támogat pl család ,meg megvan az anyagi háttér,akkor mindenképpen.

Inkább vállaljon egy nő gyereket 40 fölött egyedül mint,hogy lemondjon róla és egész hátralévő életében azt bánja hogy miért nem szült.

2010. júl. 12. 18:55
 8/20 anonim ***** válasza:
78%

25 évesen sincs arra garancia, hogy még 50 évig egészségben, jólétben fogsz élni. Akár holnap is meghalhat bárki, nem tudhatjuk, mi vár ránk. Amúgy sok 40 éves nő jobb fizikai állapotban van, mint egy eltunyult 25-30 éves. Csak a kor nem lehet ellenérv!

Ha felelőséggel átgondoltad - nem csak a kapuzárási pánik hatalmasodott el rajtad - és úgy gondolod, hogy megvan az anyagi és lelki erőd, hogy tisztességgel, rendesen felnevelj egy kicsit, vágj bele. Persze ehhez az egészségedre is sokkal több figyelmet kell majd fordítanod, hogy több esélyt adj, hogy minél tovább mellett maradhass, egy gyerek csak papíron válik 18 évesen felnőtté, mindenkinek kell a szerető szülői háttér.

2010. júl. 12. 18:58
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha téged érint a kérdés és nem elméleti szinten van, akkor vállald.

A férjemet az anyja egyedül nevelte fel, és még most is vígan él, lesz vagy 80 éves.

Van életbiztosítás is, és megbízhaszt gyámot halálod esetére. Vannak biztos klubbok, vagy egyedülálló nőket segítő szervezetek, akik akár később támogatnak is.

A matektanárom 38 éves volt, amikor megszülte a gyereket.

2010. júl. 12. 19:01
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

amennyiben anyagi hátterem meg van,akkor igen és ha egészséges vagyok

szerintem hajrá

doki"néni" te tetted fel a kérdést?

2010. júl. 12. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!