Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vállalnád ezt a munkát? A...

Vállalnád ezt a munkát? A párom nem engedi, hogy jelentkezzek vagy érdeklődjek.

Figyelt kérdés

Online lelkisegély szolgálatban történő munkavégzésre keresek kellemes hangú női, férfi kollégákat.

Szükséges:

- saját számítógép

- internet

- skype, headsettel

- a fentiek alapos ismerete

Óradíjban történő bérezés, 1500-5000ft-ig

Párom nem engedi, mert "gázos" meló. (szerinte ez szextelefon)

Egyetemista vagyok, nem jövünk ki 1 fizetésből. Sok munkát találtam az interneten, amire szívesen jelentkeznék, b 75%-ra azt mondta a párom, hogy nem engedi.

Nagyon nagyon kell a pénz, és arra gondoltam ezt megpróbálom, amig nem lesz rendes melóm.

2012. márc. 26. 12:02
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
86%
Nem szextelefon, de fizut nem fogsz kapni. Ismerem ezt.
2012. márc. 26. 12:04
 2/32 anonim ***** válasza:
71%
De mi az, hogy nem engedi? Mi vagy te, kutya?
2012. márc. 26. 12:05
 3/32 anonim ***** válasza:
75%

egy próbát megér, ha nem szextelefon,akkor oké, ha az akkor ott hagyod.

És a páromat én azonnal dobnám, mikor nem enged meg valamit. Elmondhatja a véleményét,a nem tetszését is,de nem tilthat meg semmit, ahogy eszembe sem jutna nekem sem megtiltani neki bármit is.

2012. márc. 26. 12:06
 4/32 anonim ***** válasza:
80%
Óránként 5 rugóért nem beszélgetni kell.
2012. márc. 26. 12:07
 5/32 A kérdező kommentje:
Azt mondta, ha jelentkezek, pakolhatom a cuccom és költözhetek haza.
2012. márc. 26. 12:07
 6/32 A kérdező kommentje:
Ha csak 500 ft-t fizetnének óránként, azzal is elégedett lennék!
2012. márc. 26. 12:08
 7/32 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nyugodtan próbáld ki.
 8/32 anonim ***** válasza:
83%
Ez az állás nekem is gyanús. Pontosan mit kellene csinálnod? Hány órában? Hol fognak hívni? Mi az, hogy lelki segély? Úgy értem, mint laikus hogy tudsz olyannak segíteni, aki bajban van? Nem értem... nehogy elvállald, amíg ezeket nem tudod! A párodnak igaza van. Én sem vállalnám el, amíg ilyen alap dolgokat nem tudok a munkáról.
 9/32 anonim ***** válasza:
52%
És te meg rendes, szófogadó pincsiként úgy teszel, ahogy ő mond?
 10/32 anonim ***** válasza:
87%

A lelkisegély, ha tényleg arról van szó, akkor egy felelősségteljes munkakör. Tanácsokat és lelki támaszt várnak tőled, és bizony nem árt, ha kicsit fel vagy készülve pl családjogból. Hívhatnak nyűgös, világfájdalmas tinik, szegény emberek, öngyilkos jelöltek, családban bántalmazottak, alkoholisták, pszichológiai problémákkal küzdők. Téged is kifáraszthat, kikészíthet lelkileg egy meló.

A másik buktatója a fizetés. Mivel online dologról van szó, mi a garancia arra, hogy tényleg megkapod a pénzt?

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!