Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vállalnád ezt a munkát? A...

Vállalnád ezt a munkát? A párom nem engedi, hogy jelentkezzek vagy érdeklődjek.

Figyelt kérdés

Online lelkisegély szolgálatban történő munkavégzésre keresek kellemes hangú női, férfi kollégákat.

Szükséges:

- saját számítógép

- internet

- skype, headsettel

- a fentiek alapos ismerete

Óradíjban történő bérezés, 1500-5000ft-ig

Párom nem engedi, mert "gázos" meló. (szerinte ez szextelefon)

Egyetemista vagyok, nem jövünk ki 1 fizetésből. Sok munkát találtam az interneten, amire szívesen jelentkeznék, b 75%-ra azt mondta a párom, hogy nem engedi.

Nagyon nagyon kell a pénz, és arra gondoltam ezt megpróbálom, amig nem lesz rendes melóm.

2012. márc. 26. 12:02
1 2 3 4
 21/32 tetris ***** válasza:
24%
Szerintem ez a lelkisegély dolog nagyon szép elfoglaltság, én még talán ingyen is bevállalnám. Igenis próbáld csak meg, végül is mit veszíthetsz?
2012. márc. 26. 12:41
 22/32 anonim ***** válasza:
86%
Nem feltétlen szextelefon, lehet közvéleménykutatás, termékeladás/telemarketing, zepteres hülyeségek is... nem feltétlen álommeló. De én inkább a pasitól válnék meg, ha ennyire korlátoz a szabadságodban. Nem a középkorban élünk, hogy a nő alá legyen rendelve a férfinak (ha meg te vagy a férfi, akkor meg mit keresel egy ilyen hisztis liba mellett).
2012. márc. 26. 12:43
 23/32 anonim ***** válasza:
49%
én a helyedben megpróbálnám lesz ami lesz... amúgy engem is érdekelne ez a meló...
2012. márc. 26. 13:04
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem szextelefon, de nem is lelkisegély: ez telemarketing. A fizetés jókora kamu, mert ezt mindig jutalékosan (vagyis inkább valami minimális alap órabér, plusz jutalék, de otthoni munkánál nem fognak órabérezni szerintem) fizetik, na most ebben a gazdasági helyzetben adjál te el valamit.

A kérdező párját én megértem, én sem szívesen engedném a barátnőmet kétes helyre. Ettől függetlenül olyat sosem mondanék, hogy ha elmegy, akkor vissza se jöjjön. A döntés az övé, én maximum veszekszem.

2012. márc. 26. 13:49
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Rákerestem a hirdetésre és meg van adva egy elérhetőség is. Szerintem hívd fel őket skype-on, és kérdezz rá mindenre. Ott úgyis kiderül, hogy tényleg ügynöki meló-e vagy sem.

Nem kötelezed el magad senkinek, érdeklődni meg csak szabad.

2012. márc. 26. 13:55
 26/32 anonim ***** válasza:
80%

pszichológus vagyok, ez tutira nem lelkisegély :)

ahhoz ugyanolyan képzettség szükséges, mint bármi máshoz. Nagyon komoly felkészülést igényel, egy sima pszichológusnak is még számos képzésen kell átesnie, hogy ilyet csinálhasson. Ráadásul önkéntes munka.

2012. márc. 26. 14:24
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Azt nézem, hogy ezek ilyen telejósdát is üzemeltetnek. Szerintem is ez valami jutalékos hülyeség lehet. Kérdezz rá, de amint teljesítmény szerinti bérezést mondanak hagyd ott őket.
2012. márc. 26. 14:42
 28/32 anonim ***** válasza:
83%
A párod nem komplett.
2012. márc. 26. 15:13
 29/32 anonim ***** válasza:
87%

"Kövezzetek meg, de jelen anyagi helyzetben a szextelefont is bevállalnám."

Ezesetben választhatsz a párod és a meló között - remélem, nem kell ecsetelni, hogy miért.

A lelkisegély szolgálatok többnyire önkéntes alapon működnek. (és ott nem az a kitétel, hogy KELLEMES legyen a hangod, hanem hogy szót érts azzal, aki épp most kacérkodik az öngyilkosság gondolatával.)

Az ilyen netes dolgok nagy része kamu. Ezért én inkább próbálkoznék az árufeltöltéssel, minthogy ingyen lihegjek idegen férfiaknak - mert bizony előfordulhat, hogy szextelefon, és megértem, ha nagyon kell a pénz, de akkor életbelép, amit a válaszom elején írtam.

2012. márc. 26. 15:28
 30/32 anonim ***** válasza:
33%
Lehet igazi, attol mert nem pszihologusokat keresnek, ugyanis egy ismerosom tanitoi diplomaval rendelkezik es lelkisegelyes, viszont onkentesen. Elmeletben tehat lehet valos, de a fizetes nagyon gyanus. Orvos nem keres ennyit halapenz nelkul...
2012. márc. 26. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!