Vállalnád ezt a munkát? A párom nem engedi, hogy jelentkezzek vagy érdeklődjek.
Online lelkisegély szolgálatban történő munkavégzésre keresek kellemes hangú női, férfi kollégákat.
Szükséges:
- saját számítógép
- internet
- skype, headsettel
- a fentiek alapos ismerete
Óradíjban történő bérezés, 1500-5000ft-ig
Párom nem engedi, mert "gázos" meló. (szerinte ez szextelefon)
Egyetemista vagyok, nem jövünk ki 1 fizetésből. Sok munkát találtam az interneten, amire szívesen jelentkeznék, b 75%-ra azt mondta a párom, hogy nem engedi.
Nagyon nagyon kell a pénz, és arra gondoltam ezt megpróbálom, amig nem lesz rendes melóm.
Szerintem sem szextelefon, de nem is lelkisegély: ez telemarketing. A fizetés jókora kamu, mert ezt mindig jutalékosan (vagyis inkább valami minimális alap órabér, plusz jutalék, de otthoni munkánál nem fognak órabérezni szerintem) fizetik, na most ebben a gazdasági helyzetben adjál te el valamit.
A kérdező párját én megértem, én sem szívesen engedném a barátnőmet kétes helyre. Ettől függetlenül olyat sosem mondanék, hogy ha elmegy, akkor vissza se jöjjön. A döntés az övé, én maximum veszekszem.
Rákerestem a hirdetésre és meg van adva egy elérhetőség is. Szerintem hívd fel őket skype-on, és kérdezz rá mindenre. Ott úgyis kiderül, hogy tényleg ügynöki meló-e vagy sem.
Nem kötelezed el magad senkinek, érdeklődni meg csak szabad.
pszichológus vagyok, ez tutira nem lelkisegély :)
ahhoz ugyanolyan képzettség szükséges, mint bármi máshoz. Nagyon komoly felkészülést igényel, egy sima pszichológusnak is még számos képzésen kell átesnie, hogy ilyet csinálhasson. Ráadásul önkéntes munka.
"Kövezzetek meg, de jelen anyagi helyzetben a szextelefont is bevállalnám."
Ezesetben választhatsz a párod és a meló között - remélem, nem kell ecsetelni, hogy miért.
A lelkisegély szolgálatok többnyire önkéntes alapon működnek. (és ott nem az a kitétel, hogy KELLEMES legyen a hangod, hanem hogy szót érts azzal, aki épp most kacérkodik az öngyilkosság gondolatával.)
Az ilyen netes dolgok nagy része kamu. Ezért én inkább próbálkoznék az árufeltöltéssel, minthogy ingyen lihegjek idegen férfiaknak - mert bizony előfordulhat, hogy szextelefon, és megértem, ha nagyon kell a pénz, de akkor életbelép, amit a válaszom elején írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!