Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vállalnád ezt a munkát? A...

Vállalnád ezt a munkát? A párom nem engedi, hogy jelentkezzek vagy érdeklődjek.

Figyelt kérdés

Online lelkisegély szolgálatban történő munkavégzésre keresek kellemes hangú női, férfi kollégákat.

Szükséges:

- saját számítógép

- internet

- skype, headsettel

- a fentiek alapos ismerete

Óradíjban történő bérezés, 1500-5000ft-ig

Párom nem engedi, mert "gázos" meló. (szerinte ez szextelefon)

Egyetemista vagyok, nem jövünk ki 1 fizetésből. Sok munkát találtam az interneten, amire szívesen jelentkeznék, b 75%-ra azt mondta a párom, hogy nem engedi.

Nagyon nagyon kell a pénz, és arra gondoltam ezt megpróbálom, amig nem lesz rendes melóm.

2012. márc. 26. 12:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Másképp írnák le, ha ez szextelefon lenne, és mivel írod, hogy a párod a munkák 75%át ellenzi, itt is nyilván csak kifogást keres.

Mi az, hogy már most ennyire kontrollál?

Ne hagyd magad, légy a magad ura. Nem bírom azokat a pasikat, akik elnyomják, maguktól függővé teszik a nőket, így láncolva őket magukhoz.

Mert valószínű ez a hosszútávú célja.

A kérdés csak az, neked megfelel-e ez a felállás, vagy inkább a saját lábadra állsz?!

2012. márc. 26. 12:09
 12/32 anonim ***** válasza:
69%
Lelki segély önkéntes munka,nem fizetnek.Ha ez szextelefon,akkor meg nagyon kevés ez az összeg,lehúzós egy picit.Amúgy a szextelefonban nem találok semmi rosszat.
 13/32 anonim ***** válasza:
64%
Akkor pakolj össze és költözz haza!Legközelebb már azt is megmondja, mit vacsorázhatsz!
 14/32 anonim ***** válasza:
80%
Én a helyedben megpróbálnám. Bár az ilyen internetes munkákban nem nagyon kell hinni mert többnyire átverés és nem fizetnek értem semmi! Te meg csak az idődet pazarolnád el. Felőlem kérdezzél rá nyugodtan azért senki nem harap meg.
2012. márc. 26. 12:10
 15/32 A kérdező kommentje:
Érdeklődés skype-on. Ha egy hónapig csinálom (ráérek) és nem fizetnek, mégse leszek annyira mérges, mint pl. napi 8 órában lennék árufeltöltő és nem fizetnének.
2012. márc. 26. 12:10
 16/32 A kérdező kommentje:

[link]

ez a webcim tartozik a hirdetéshez.

2012. márc. 26. 12:14
 17/32 anonim ***** válasza:
95%

A másik meg: mitől függ, hogy 1500-at vagy 5000et adna óránként? Meg ne legyél már naiv, 1300at keres óránként az a haverom aki CNC-zik, marógépez, hegeszt, szóval ilyen melókat csinál magas szinten.

Szerintem itt valami behúzás lehet vagy tényleg szexteló.

Szóval itt igazat kell adni a barátodnak.

Mellesleg én is hasonló cipőben járok, mint te én is munkát keresek, de az ilyen hirdetéseknek nem szabad felülni, mint a jutalékos állásoknak sem.

Azt nem tudhatjuk milyen más melókat nem engedett meg a barátod, ő lehet kicsit reálisabban látta ezt a dolgot.

A többi válaszoló meg ne egy fél mondat alapján ítélje meg a lány barátját, ha nem tudják pontosan miről is van szó.

2012. márc. 26. 12:16
 18/32 A kérdező kommentje:
Kövezzetek meg, de jelen anyagi helyzetben a szextelefont is bevállalnám.
2012. márc. 26. 12:24
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
valami nagyon nincs rendben, ha 1500-5000 ft-ot ajánlanak egy óráért
2012. márc. 26. 12:29
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szextelefon nem gáz. Csak lihegsz, meg azt mondod, amit a faszi hallani akar. Közbe még pasziánszozhatsz is.
2012. márc. 26. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!