Vállalnád ezt a munkát? A párom nem engedi, hogy jelentkezzek vagy érdeklődjek.
Online lelkisegély szolgálatban történő munkavégzésre keresek kellemes hangú női, férfi kollégákat.
Szükséges:
- saját számítógép
- internet
- skype, headsettel
- a fentiek alapos ismerete
Óradíjban történő bérezés, 1500-5000ft-ig
Párom nem engedi, mert "gázos" meló. (szerinte ez szextelefon)
Egyetemista vagyok, nem jövünk ki 1 fizetésből. Sok munkát találtam az interneten, amire szívesen jelentkeznék, b 75%-ra azt mondta a párom, hogy nem engedi.
Nagyon nagyon kell a pénz, és arra gondoltam ezt megpróbálom, amig nem lesz rendes melóm.
Másképp írnák le, ha ez szextelefon lenne, és mivel írod, hogy a párod a munkák 75%át ellenzi, itt is nyilván csak kifogást keres.
Mi az, hogy már most ennyire kontrollál?
Ne hagyd magad, légy a magad ura. Nem bírom azokat a pasikat, akik elnyomják, maguktól függővé teszik a nőket, így láncolva őket magukhoz.
Mert valószínű ez a hosszútávú célja.
A kérdés csak az, neked megfelel-e ez a felállás, vagy inkább a saját lábadra állsz?!
A másik meg: mitől függ, hogy 1500-at vagy 5000et adna óránként? Meg ne legyél már naiv, 1300at keres óránként az a haverom aki CNC-zik, marógépez, hegeszt, szóval ilyen melókat csinál magas szinten.
Szerintem itt valami behúzás lehet vagy tényleg szexteló.
Szóval itt igazat kell adni a barátodnak.
Mellesleg én is hasonló cipőben járok, mint te én is munkát keresek, de az ilyen hirdetéseknek nem szabad felülni, mint a jutalékos állásoknak sem.
Azt nem tudhatjuk milyen más melókat nem engedett meg a barátod, ő lehet kicsit reálisabban látta ezt a dolgot.
A többi válaszoló meg ne egy fél mondat alapján ítélje meg a lány barátját, ha nem tudják pontosan miről is van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!