Vállalnád ezt a munkát? A párom nem engedi, hogy jelentkezzek vagy érdeklődjek.
Online lelkisegély szolgálatban történő munkavégzésre keresek kellemes hangú női, férfi kollégákat.
Szükséges:
- saját számítógép
- internet
- skype, headsettel
- a fentiek alapos ismerete
Óradíjban történő bérezés, 1500-5000ft-ig
Párom nem engedi, mert "gázos" meló. (szerinte ez szextelefon)
Egyetemista vagyok, nem jövünk ki 1 fizetésből. Sok munkát találtam az interneten, amire szívesen jelentkeznék, b 75%-ra azt mondta a párom, hogy nem engedi.
Nagyon nagyon kell a pénz, és arra gondoltam ezt megpróbálom, amig nem lesz rendes melóm.
Én már írtam ide, én voltam, aki azt írta, telemarketinges-zepteres dolog, és már egyre biztosabb vagyok benne. Főleg ez az 1500-5000 Ft-ig c. dolog. Ez tuti jutalékos dolog, és ez is csalóka. Főleg hogy telemarketing is benne van az oldal címében. Számíthatsz arra, hogy lehet, hogy embereket kell rendezvényekre meghívnod, terméket kell eladnod, és az alapján van a fizetés, hogy hány embert tudzs beszervezni a címlistából. Én is jelentkeztem egy elvileg marketinasszisztensi!!!! állásra, kiderült, hogy a Zepterhez kellene rendezvényekre elhívni embert (hát sztem ez nem marketingassisztensi állás... szóval nem biztos, hogy lelkisegély, még akkor sem, ha annak van meghirdetve), és az elvileg fix pénz, a legalsó határt is csak akkor kapom meg, ha napi 10 embert le tudok fixálni. És ha nem jön el, akkor lenyomozzák, és ha azt mondja a kedves ügyfél, akit leszerveztem, csak úgy, hogy ő nem beszélt velem, akkor nem számít. Na már most, aki nem ez a nagyon nyomulós fajta, meg akinek nem túl jó a rábeszélőképessége és nem elég vastag a bőre, annak ez nem fog menni... néha azoknak sem, akiknek igen.
Ha mégis az állás megpróbálása mellett döntesz, akkor ezek úgyis el lesznek mondva egyébként. Csak azért mondom, hogy nem biztos az az 1500 Ft/óra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!