Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így menjetek férjhez egy arab férfihez! Vállalnád ezeket is?
Az arabok sem am block arabok, nem kell mindet egy kalap alá venni. Az országok közt és a valláson belül is nagy eltérések vannak, sőt azonos ország akár azonos város azonos vallási csoporthoz tartozó tagjai közt is. Pl. egyik családnál a nők másolják a nyugatot, csak otthon hordanak kendőt, ha elutaznak már nem, méregdrága nyugati ruhákban járnak, jó helyeken tanulnak, nyugati autóval furikáznak, míg pár "kerülettel" arrébb egy nőnek kuss a neve, és nem is álmodhat arról, hogy valaha volán mögé üljön, vagy tanuljon.
Ennyi erővel forgassunk filmet arról, hogy a Kelebiai tanyavilágban egy alkoholista erőszakos férj hogy veri agyba-főbe a gyerekeit, meg asszonyt, a rendőrség mossa kezeit, az asszonynak nincs hova menni, egyik reggelre meg az ura csak leszúrta. Na így menjen bárki magyar emberhez.
Szépek és jók ezek a könyvek, de be kell látnotok, ezt lehet eladni. A normálisan élő "arabokra" senki sem kíváncsi. Szörnyülködni jobb.
Olvastam én is ilyen könyveket, pl. Jordániáról, beharangozták, ment a propaganda, hogy igaz történet, minden részlete, meg úristen, a szegény lány alig tudott elmenekülni az országból a családja elöl blalbalblablabla. Olyan visszhangja volt, ment a sajnálkozás, alap kell, mentsük meg szegény elnyomott nőket, jaj szegény barátnője, akit meggyilkoltak, mert azt gyanították, hogy nem szűz, jaj mekkora borzalmak úristen.
Aztán meg kiderült, hogy írónő Amerikában nevelkedett, Jordániában nem is járt, nem hogy ott ilyen kalandjai legyenek.
Annyira nagyok a különbségek, hogy nem. Meg amúgy sem jönnek be.
Az meg már csak mellékes, hogy sokuk nem tisztességes szándékkal érkezik ide Európába, szóval nem hiányzik, hogy pl. v.mi nézeteltérés miatt lemészároljon a haragosa (a pénzváltósok családjaival gyakran történik ilyen).
"sokuk nem tisztességes szándékkal érkezik ide Európába"
Érdekes a mi egyetemünkön sincsenek kevesen, de biztos nem tisztességes szándékkal tanulnak. Mondjuk én ahogy láttam arab csajokat, azért éppenséggel őket sem kellett félteni, teljesen más vérmérsékletű emberek ők, ami egy átlag magyarnak fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!