Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Így menjetek férjhez egy arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így menjetek férjhez egy arab férfihez! Vállalnád ezeket is?

#gazdagság #és szenvedés
2012. nov. 29. 16:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%

Azokkal értek egyet, akik hatalmas különbséget emlegettek arab és arab között. Vannak falvak ahol a hétvégi program mai napig a tolvajok kezének levágása, esetleg kövezés, de a tanultak már túlléptek ezen.

Az mondjuk fix, hogy sosem mennék feleségül hozzá, hiába a jó példa, mert van rossz is bőven. Sokszor állítólag nagyon kedvesek, de a házasság után fordulat, mert az ő törvényeik szerint ezzel egyszerűen a tulajdonukká válsz.

2012. nov. 30. 00:35
 12/15 anonim válasza:
43%
Ugye tudod,h ez egy kicsit nagyon el van túlozva. Nyilván vannak iylen elborult muszlimok,de nagyon kevés. Nekem Egyiptomi vőlegényem van,itt élünk Cairo-ban,de én csak hijabot hordok,de azt sem azért,mert kényszerített rá.
2012. dec. 1. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:
69%

Most hogy lattam ezt a videot, elvalok!

:)

5.eve vagyok hazas, 7eve vagyunk egyutt a ferjem arab es van egy gyerekunk, nagyon boldogok vaguunk.

A mi "unalmas" nyugodt kis eletunkrol senki nem csinal filmet es nem ir konyvet! Kar! Hiresek lennenk:) , csak ez nem olyan erdekes.

2012. dec. 2. 11:56
 14/15 anonim ***** válasza:

"sokuk nem tisztességes szándékkal érkezik ide Európába"

Egészen pontosan arra gondoltam, hogy pl. idejönnek orvosként, vagy vendéglátósként, vagy kereskedőként, aztán kiderül, hogy a hazai terrorista szervezeteket pénzelik. Volt osztálytársam apját 13 év itt tartózkodás után kapcsolták le a hatóságok. Szóval nem mindegyikük ilyen, de sokan közülük igen.

A másik probléma az, hogy sehol sem hajlandóak beilleszkedni. Egyes országokban már odáig merészkednek, hogy követelik a sharia (iszlám törvénykezés) bevezetését, és mecsetek építését. Én nem azt mondom, hogy hagyják el a kultúrájukat és a vallásukat, hanem azt, hogy tartsák be a befogadó ország törvényeit, és ne címkézzék fel a kultúra szóval az állatok módjára való primitív viselkedést.

Szóval, ha itt Európában a nőknek lehet az utcára menni kísérő nélkül, akkor ne tartsák őket erőszakkal bezárva, vagy ha lánygyermek születik, azt legyenek hajlandóak anyakönyveztetni (pl. a szaúdiaknál ez nem szokás).

2012. dec. 2. 18:58
 15/15 anonim ***** válasza:
91%
Nekünk volt arab szomszédunk, hát elég durvákat láttunk... El is költöztünk, nem bírtuk, de aztán állítólag hamarosan ők is leléptek, mert nem fizették az albérletet és közműveket.
2012. dec. 3. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!