Te megennéd az ételt ilyen láttán vendégségben vagy vállalnád a bunkó szerepét és éhen maradnál?
Rokonoknál voltunk hivatalosak vacsorára.
Hamarabb érkeztünk,még készülőben volt a vacsora.
Ránézésre tiszta rokon,de amit láttam...sült a csirke,elment wc-re,kézmosás nélkül ment a sütőhöz és wc utáni kézzel forgatta át (külön van a mosdó,figyeltem,hogy nem megy kezetmosni).
Aztán törte a krumplit,jó nagyot tüsszentett a fazékba,kéz száj elé? Minek...átszedte tálba,ujjal belenyúlva kostolta meg.
Aztán kifújta az orrát és kézzel kiszedte az uborkát a befőttes üvegből...
Én vállaltam a bunkó szerepét,megmondtam,hogy nem kérek semmit.
Ti mit tettetek volna?
Most is undorodva gondolok arra,hogy már párszor ettem ott,azok hogy készülhettek.
Többet nem megyek oda kajaidőben.
:D Étteremben szoktál enni? 90% ott sem jobb a helyzet én már észre sem veszem az ilyet.....
( a nők nem szokták lepisilni a kezüket, férfiaknál már vészesebb)
Ott voltam,végignézhettem,de ugye az nem feltűnő hogy elmegy wc-re, a mosdóba már nem megy be (nincs a wc-ben semmi kézmosási lehetőség,és nő vagyok,oké,hogy nem pisilem le a kezem,de törölgetés közben rácseppen az ember ujjára,megfogom az ülőkét,a lehúzókát,stb)
A tüsszentésnél rákérdeztem,hogy komolyan azt akarja-e feltálalni,simán rámondta hogy nincs annak baja,majd fél perc móőlva volt az orrfújás és nyőlt uborkát szedni...
Ekkor közöltem,hogy én nem vacsorázom,szerintem párom sem kér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!