Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Van itt olyan pasi aki ülve...

Van itt olyan pasi aki ülve végzi a kis dolgát is?

Figyelt kérdés

2013. febr. 10. 17:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

Mustafa, ha a nők állva, enyhén pucsítva pisilnének akkor volna helytálló, hogy szana szét fröcsög, de akkor ők sem merőlegesen csurgatnának és nem zavarná őket, hogy felhajtva marad az ülőke. (Sorolhatjátok itt a kifogásojkat, amíg nem ti pucoljátok a WC-t a nő után, haneme Ő utánatok. Egy kulturált férfi megtiszteli a kedvesét azzal, hogy leül a WC-re) Kedves kérdező. Mond meg a fiúknak, hogy ez így működik. Vagy ott van még a lehetőség, hogy takarítsák ők a WC-t. Ha csak megtűrt személynek érzerd magad, akkor nem is értem miért vagy ott, nem ám, azt, hogy takarítasz utánuk... Főleg, ha még az ülőkét sem hajtják le neked. Mert ez is szorosan kapcsolódik a témához. Aki lusta leülni, az az ülőkét is lusta lehajtani.

Hülyegyereket tanítja az apja vizelni piszoárba.

- Fiam:

1, lehúzod a slicced.

2, Előveszed a szerszámod

3, Hátrahúzod a bőrt

4, Elvégzed a dolgod

5, Megrázod

6, Visszahúzod a bőrt

7, Elteszed

8, Felhúzod a zipzárt.

Gyerekre rájön a szükség egy bevásárló központban. Szól az apjának és elszalad WC-re. Apja várja várja, de csak nem jön a kölök. Utána néz hát, hogy mi történt. Benyit az illemhelyre és ezt hallja. 3,6,3,6,3,6,3,6,3,6...

2013. márc. 16. 12:25
 62/63 A kérdező kommentje:
Azért vagyok még a párommal és az Ő szüleivel, mert a pénzem nem elég ahhoz, h külön menjek.
2013. márc. 22. 14:02
 63/63 anonim ***** válasza:
engem személy szerint jobban idegesít a perem alá sz.arás, amivel a kedves családom megtisztel és képes lenne hetekig bámulni, ha fel nem takarítanám. Azért hosszabb kivárási időm nekem sincs, mert félek hogy elkapok egy kis e-colit... Egyébként ennek kapcsán az jutott eszembe, mennyivel könnyebb nekünk, nőknek, hogy csak egyfajta képpen tudunk vizelni. Mindazonáltal nem támogatom sem egyik, sem másik tábort. Csináljátok, ahogy jól esik férfiak... lehet, hogy most azért a szerelmes szívem szólt belőlem, mert a jelenlegi páromnak még a húgyköve se zavarna a csempén. Persze lehet, hogy 10 év múlva már nagyot harapok érte és tüzet is fogok okádni...
2013. márc. 22. 14:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!