Nálunk a családban rászoktattam a férfiakat.Választhattak , vagy felmossák a WC-t mindig vagy ülve pisilnek.Mivel nem találtak bele sohasem és büdös volt a WC-ben.
Persze nyilvános helyeken állva szoktak ott nem ülnek rá.
Én ülve végzem, sőt WC-papírt is használok "kisdolog" után is. Egyszerűen így érzem igényesebbnek. Most pedig, hogy saját lakásom van, fel sem merült bennem, hogy állva vizeljek, mivel akkor nekem kellene többet takarítanom.
26/F
"úúú,micsoda aberált,gusztustalan téma ez.Ki az a népművészeti agyagedény pasi,aki ülve végzi a kisdolgát(?)"
Szóval a férfiasság elengedhetetlen kelléke az, ha valaki össze-vissza fröcsögteti a WC-csészét és környékét. Köszi, én akkor inkább "népművészeti agyegedény pasi" maradok.
6-osnak tisztelettel,ismered (?):
ha rövid a farkad,közelebb kell állni,nem kell a WC-ből Balatont csinálni!
"6-osnak tisztelettel,ismered (?):
ha rövid a farkad,közelebb kell állni,nem kell a WC-ből Balatont csinálni"
8-asnak tisztelettel:
Igen, ismerem az általad írt idézetet, tipikus igénytelen kocsmaszöveg.
Nem érted meg, hogy nem (csak) az a gond, ha valaki nem talál bele, hanem hogy WC-csészéből visszafröcsög a peremre és a WC-t körülvevő csempére is, ez pedig egy idő után igen kellemetlen szagú és gusztustalan tud lenni.
De nem vitázom tovább, elfogadtam, hogy itt az "igényesség" és még sokminden más területén is balkáni (vagy annál is rosszabb) gondolkodásmód uralkodik, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az általad leírt idézet.
Balkáni, hogy a férfiak természetszerűen állva vizelnek?
URAM EZ A TERMÉSZETES, EZ NEM ELMARADOTT DOLOG! NE FINOMKODJUNK MÁR!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!