Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Van itt olyan pasi aki ülve...

Van itt olyan pasi aki ülve végzi a kis dolgát is?

Figyelt kérdés

2013. febr. 10. 17:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
66%
10/9.5x állva :D Csak, ha a műszer is "áll" és nagyon kell akkor kényszerülök rá, hogy leüljek. De egyszer megszívtam mert az ülőke alatt szivárgott ki a dolog, aztán szarabbul jártam mintha állva beleügyeskedtem volna :-)
2013. febr. 12. 13:13
 22/63 grumika válasza:
87%

Felvilágosult körökben ahol nincs piszoár a férfiak ülve végzik a dolgukat.

Gyengébbek kedvért, nem melegség kérdése, hanem megtiszteljük anyánkat, feleségeinket, barátnőinket és mindazokat akik a wc-t használják és takarítják, hogy ne a szétfröccsenő vizelet várja őket.

2013. febr. 12. 13:26
 23/63 mustafa33 ***** válasza:
42%
Azokat a felvilágosultakat láttam egy filmben. Már nem emlékszem melyik betyár témájú volt (Talpunk alatt fütyül a szél? vagy Sobri? de lehet hogy más.) Szóval ott is ülve pisilt a két betyár. Lovon ülve ☺, nyeregből ☻.
2013. febr. 12. 22:33
 24/63 Titokgazda ***** válasza:
83%

Mindazon agyatlan barmok, akik szerint ratyiság kérdése az ülve/állva pisilés!

Legyetek olyan kedvesek az elkövetkezendő 10 (otthoni) alkalommal az eddig jól megszokott módon állva pisiljetek, de úgy, hogy alul nincs rajtatok semmilyen ruha.

Namármost. Gondolom tapasztalni fogjátok, hogy a finom illatos húgy visszafröcsög a lábatokra. Ha figyelembe veszitek, hogy a húgy 360°-ban fröcsög széjjel, és a lábatokra is (Kb. 20-30°) mennyi fröcsög, gondoljatok bele, hogy egy hét alatt 1 "igazi" pasi mennyi illatos löttyöt fröcsköl szét egy WC körül!

Namármost kedves "igazi" pasik! Gondolom az "igazi" azt is jelenti, hogy nem igazán takarítotok magatok után, mert az nem elég "igazi". Házimunkát csinálják a nők, ugye?

Aki attól érzi magát "igazi" pasinak, hogy kib@szik a mellette élő nőkkel; annak felhívnám a figyelmét, hogy ez a fajta hozzáállás, és a kiazúraháznál presztízskérdés kicsit őskori.

Azok a pasik akik szerint álló farokkal nem lehet ülve pisilni; próbálják ki, hogy megfogják az álló farkukat (a sajátjukat a saját kezükkel) (igen, ülve is) és befolyásolják a dolgokat!

Gondolom ennyi befolyást képesek vagytok gyakorolni saját testrészetekre, ha már igazi domináns agyatlan tirpák idióták vagytok.

Itt az ideje, hogy ne robot-férgek legyetek (akik másoktól tanult sémák létjogosultságát bizonygatják), hanem saját gondolataitok/szokásaitok is szülessenek!

2013. febr. 13. 11:56
 25/63 Titokgazda ***** válasza:
84%
Abba meg bele se merjetek gondolni, hogy a domináns alfahím valótok naponta hányszor fröcsköli saját nadrágjára a pisát, majd járkál benne büszkén! Az már sok lenne.
2013. febr. 13. 11:58
 26/63 anonim válasza:
66%
Fölkelés után igen, hogy ne hugyozzak mellé....
2013. febr. 13. 18:38
 27/63 mustafa33 ***** válasza:
53%
Csak egymást b.szogatjátok. Ugyan ki a csuda szokot olyankor hugyozni, ha ketten állnak egy személyben?
2013. febr. 13. 20:13
 28/63 anonim ***** válasza:
39%
Titokgazda gondolom nő vagy, rég nem volt már neked? baj van? szeretnél beszélni róla?
2013. febr. 13. 20:44
 29/63 A kérdező kommentje:
2013. febr. 14. 12:43
 30/63 anonim válasza:
80%
Nos kedves Uraim! Örömmel olvasom, hogy sokan vannak akik észre veszik, hogy mi háziasszonyok mit meg nem teszünk, hogy számunkra is használható és tiszta maradjon a Wc csésze és környéke. Nálunk is volt olyan, hogy a wc és körülötte szemmel nem látható, de érezhető volt a szag.... direkt fehér ronggyal takarítottam le a csempét..stb és megmutattam a férjemnek.... Nem csak a férfiak szedhetnek össze bacikat a wc-n, gondoljunk csak bele: a férfi körbe pisili ( no nem direkt, csak ugye fröccsen...) és mi nők pedig kénytelenek vagyunk ráülni legalább az otthonunkban ne kelljen már félig állva félig guggolva pisilnünk, mint idegen helyeken.... tisztelettel!
2013. febr. 14. 21:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!