takarítom, rendszeresen. Na és?
egyébbként hogyhogy még ez a kérdés, már éppen itt az ideje felváltani a másik cyklikus kérdéssel, a naponta kétszeri zuhanyozásal.
1. Magánügy, hogy ki mit csinál a wc-n, áll vagy ül. Aki ezért leköcsögöz valakit, az egy i.dióta.
2. Az viszont már baromira nem magánügy, ha szétfröcskölsz, és nem takarítod fel magad után. Ha egyedül laksz, akkor sima igénytelenség. Ha viszont másokkal, akkor udvariatlanság, sőt súlyos b.unkóság.
Akkor merítsük ki ezt a témát.
Végigolvastam az összes hozzászólást.
Ezek alapján.
"Otthon ülve, de nyilvános helyen a fertőzés veszély (nah meg ahogy kinéz a WC) miatt skipelős a dolog."
Te intelligens vagy, nem értem ezzel a skippeléssel miért csófolod meg az anyaynelved.
43-as Bajer, remélem ezt csak viccnek szántad, különben kénytelen leszek feltételezni, hogy papírt sem használsz, mert kezet mosni olcsóbb és így is úgy is muszáj. Na persze ha szoktál WC után.
Mustafa33. a te legelső hozzászólásodat díjaztam, mert humoros volt. A betyárok eléggé nomád életmódra kényszerültek. A mostani férfiak ♂ java a lóra sem tud felülni, nem ám levizelni róla ☺
79-es vagyok. Az exem egyszer felháborodott, hogy milyen férfi vagyok, hogy ülve vizelek és az anyám büszkén mesélte az övének, hogy mindkét fia leül a WC-re. A válaszom így hangzott: Ha akarod hugyozok én neked állva, de utána ne reklamálj, ha körbe fröcsög. (nem azért, mert 187cm vagyok)
Összegezve, kiegészítve.
Volt egy hozzászólás miszerint hosszú nadrág nélkül lehet érezni, ahogy a lábad szárára fröcsög a vizelet ami máskor pedig a nadrág szárán landol. Ez tény. (aki nem hiszi járjon utána)
Kiegészítendőn még csak annyit, hogy senki sem vizel derékszögben a kagylóba - és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a kagylóban elöl, vagy középen helyezkedik e el a szag elzáró lefolyó - inkább 75-80°-ban. Ebből kifolyólag ami a lábunk szárára fröccsen, az már egyszer több mint 90 fokot változtatott a haladási irányán, majdnem szembe haladt vele. A "java" viszont nem, tehát az ellenkező irányba feltehetőleg lényegesen több fröcsög.
Az ülőke aljára nem tudom, hogy lehet felföccsenteni. Alap, hogy felhajtja aki állva vizel. Aki nem, az - nevezzük nevén a fiút - lehugyozza az ülőkét. Ha rajta ül is valakli, valószniüleg a saját combján is érzné, ha vissza felé fröcsög. ☺ Aztán ki tudja?!
Soha nem tudhatjuk, ki használta előttünk a WC-t egy nyilvános helyen (Vonat, benzinkút, köztéri WC, étterem, és akkor ha már ott tarottunk akkor kihelyezett WC, kocsma, ahol alaposan helyreteszik), tehát - ez a nőkre és a férfiakra is vonatkozik egyaránt - amennyiben itt leülünk nemn kell csodálkozni rajta, ha valami fertőzést kapunk el, amit aztán majd HAZAVISZÜNK és megosztunk a családdal, barátokkal. Ajánlott inkább föléguggolni (mindenképpen két g-vel), vagy ha nagy dolog is akár, a minimum, hogy tépünk papírt és letakrajuk az ülőkét. Talán nem szaladnak keresztül a papíron a bacik.
Aki ülve vizel az nem köcsög, hanem itelligens, civilizált.
Itt megjegyezném még, ha valakli esetleg nem tudná, hogy a nők pisálnak a férfiak pedig hugyoznak. Hugyozz ülve, nem leszel kevesebb.
Szerencsére a következőnél az átlagnak több esze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!