Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Van itt olyan pasi aki ülve...

Van itt olyan pasi aki ülve végzi a kis dolgát is?

Figyelt kérdés

2013. febr. 10. 17:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 mustafa33 ***** válasza:
43%

ez az egyik hetente megjelenő kérdés. Hogy nem unjátok ☺.

a másik a szörnyűlködés azon, hogy a nyugatiak nem zuhanyoznak naponta legalább kétszer ☻.

2013. febr. 10. 22:59
 12/63 anonim ***** válasza:
38%
állva! pl gondolj bele, ülve (személy szerint nekem) ha nagy wc-zem, bármilyen wc, a feje majdnem bele lóg, sőt.., akkorára nőt, mennyi bacit össze szehetnék.
2013. febr. 10. 23:50
 13/63 anonim ***** válasza:
85%
Na kisfiaim! Jól jegyezzétek meg: nem attól vagy férfi, hogy állva vagy ülve pisilsz! Attól vagy férfi/többek között/,hogy "állva" vagy a barátnőddel!
2013. febr. 11. 08:52
 14/63 anonim ***** válasza:
90%
Én azt mondom, az köcsögözze a másikat, aki maga takarítja a WC-jét. Amíg anyátok tisztítja utánatok, addig könnyű ilyenekkel dobálózni.
2013. febr. 11. 10:25
 15/63 anonim ***** válasza:
91%
Én is ülve végzem. Egyszer láttam is egy kis wc-be kirakható ábrát, ami arra szólít fel, hogy ülve végezze mindenki. Akkor nem vettem meg, azóta hiába keresem, pedig kiraknám a vendégek okulására a wc-nkbe.
2013. febr. 11. 12:43
 16/63 anonim ***** válasza:
29%

Én vagyok a "balatont csinálni-s" megint,és én írtam a népművészeti agyagedényt is.

Na,egyátalán nem járok kocsmába,és nem is iszom,ezt a tipikus kocsmaszöveg miatt írom!

Rendkívül igényes,és higiénikus vagyok,az otthonom is ilyen.Én is takarítok,mindenben segítünk otthon egymásnak.Állva pisilek,de egyátalán nincs büdös,és nem pisis a kagyló pereme,meg a csempe,meg a mosógép,plafon,ajtó belülről,tükör,fogkefe,és a többi :)

Úgyhogy nem értem,milyen hülyeségeket írsz.Ciki rezsónak lenni?Üdv. :D

2013. febr. 11. 18:05
 17/63 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem van olyan szitu pl. reggel, hogyha ráülnék a WC-re, több menne mellé a deszka alatt előre irányozva...
2013. febr. 12. 07:15
 18/63 anonim ***** válasza:
88%
Érdemes ráülni, főleg vendégségben nem illik szanaszét vizelni a wc környékét, ugye minél magasabb az ember, annál nagyobb a becsapódás, hiába megy a fősugár pontosan. Ajánlom otthon is, ha nem akarjuk a húgykövet a falon megjelenni.
2013. febr. 12. 07:26
 19/63 anonim válasza:
88%

Igen, én is ülve pisilek, és akkor mi van?

Talán tiszta marad a WC és környéke, nem tudod meg oldani az állva pisilést fröcsögés nélkül, pláne ha izomból kell csövellni.

És ezt egy férfi mondja, aki nem szereti ha húgy foltos a WC-éje.

2013. febr. 12. 08:56
 20/63 kalandor kettö válasza:
86%
ige ha kikel mennem éjszaka akkók ülve végzem el a kis dolgomat mert adig is csukva tarthatom a szemem
2013. febr. 12. 11:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!