Gyerekek ti mit tennétek. Ha lenne 1 kollégátok/pasi/ aki folyton bejárna a főnököknek bemószerolni a többieket mindenért és kavarná a . T és közben ő lógna a legtöbbet?
van ilyen kollégám kettő is.
Az egyik amióta kinevezték oktatónak(mert jó hosszú nyelve van) egész nap csak papírral a kezében úgy csinál mintha főnök lenne,és iszonyú elfoglalt volna. Semmit nem csinál,még az oktatást sem végzi el,most hogy folyamatosan veszik fel az embereket. A másik meg nő,akit régebben leváltottak a supervisor státuszból,és visszarakták a termelésbe. De az új főnöknek jó mélyen nyal,és semmit nem csinál. Még túlórában is csak dumál a főnökkel,és igyekszik úgy tenni,mintha nélkülözhetetlen lenne.
Engem személy szerint nem érdekel, nem foglalkozom velük. A kollégák már morognak,hogy az ő pénzükért is mások dolgoznak meg..Egy darabig morognak,majd lesz 1-2 olyan dolgozó aki majd ki meri nyitni a száját..Akkor majd jönni fog a sértődés,és vagy lecsendesül,visszaáll minden a régi kerékvágásba, vagy annyit fog a főnöknek panaszkodni az illetőre,hogy valamilyen ürüggyel az utcán fogja találni magát..
Én örülök,hogy van munkám,és nem szívesen adnék esélyt hogy elküldjenek,hiszen nem a legjobb az angol tudásom. Így én inkább semleges maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!