Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Elvarjtok hogy a pasi fizessen...

Elvarjtok hogy a pasi fizessen barhova mentek? Szerintem alap

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 15:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%
Nem, első randin igen, utána már nem.
2012. ápr. 26. 15:32
 2/20 anonim ***** válasza:
70%

igen,pláne,h közös kasszán vagyunk,és ő kezeli a pénz nagy részét,mivel én itthon vagyok a gyerekkel:)

Anno,mikor csak jártunk,egyáltalán nem vártam el,sőt szerettem,ha egálban voltunk...

2012. ápr. 26. 15:33
 3/20 anonim ***** válasza:
első randin ő fizetett, de utána már nem várom el. ha elmegyünk pl fagyizni akkor vagy ő hív meg vagy én. de a nagyobb dolgokat közösen fizetjük.
2012. ápr. 26. 15:38
 4/20 anonim ***** válasza:

Közös a kassza már:) előtte hol én hívtam meg hol ő, hol mindenki magát.

Az exemmel megesett, hogy amíg csak tanultam, zsebpénzem se volt, ő fizetett, le akart nyűgözni, hogy dejó legyen nekem, fizetett, de utána ment a panasz, hogy nincs pénze. Inkább fizetek azóta magamnak...

2012. ápr. 26. 15:39
 5/20 anonim ***** válasza:
96%
Megkérdezhetem, hogy nálad miért alap?
2012. ápr. 26. 15:41
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

Ha Ő a bankigazgató.akkor igen,elvárom.Ha köznapi halandó,mint én,akkor fele-fele,vagy egyszer Ő egyster én,mert elmúlt az a világ,hogy nem számít a pénz.Mondjuk én sosem vártam el,mert valamit adni illik a helyében,és megvásárolható sem vagyok 1 vagy 10 ebéddel.

Engem Anyukám még így nevelt.

2012. ápr. 26. 15:42
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg illik a lánynak is annyi pénzzel rendelkezni, hogy legalább a saját részét ki tudja fizetni, és ezt felajánlani, még ha a pasi nem is várja el. A számla fizetésekor is lehet az egyenjogúságra hivatkozni, bár ezt sok lány- tisztelet a kivételnek- el szokta felejteni, mert számára természetes, hogy ez "jár" neki.
2012. ápr. 26. 15:45
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem alap, néha fizethetnek külön-külön is, akár első randin is, persze, szebb, ha a férfi fizet, miközben a nő felajánlja, h. szívesen felezne, mire a férfi azt mondja, ugyan, cicám, hagyd, majd én. Részletkérdés, nem ezen múlik egy kapcsolat későbbi sorsa: hanem a vad durvulós szexen, ami ez után következik.
2012. ápr. 26. 15:46
 9/20 anonim válasza:
80%
Egyáltalán nem várom el, sőt nagyon rosszul érezném magam. Hol ő fizet, hol én. Nem tartjuk számon, hogy fele-fele legyen, ahogy kijön. Nekem ez kiszolgáltatott és eltartott érzés lenne, amit nagyon utálok. Soha fel sem merült a kapcsolatunkban, hogy mindig neki kéne fizetni, és ez így van rendjén.
2012. ápr. 26. 15:50
 10/20 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező elég pénzéhes nőszemély lehetsz már ne haragudj.Miért lenne alap?Inkább annak kellene alapnak lennie hogy megfelezik a költségeket?

Hol itt az egyenjogúság?A kivívták de csak az előnyeik kellenek nekik amikor a hátrányok jönnek szóba akkor meg hisztiznek meg nyivákolnak.

Egyenjogúság van.Persze sajnos sok nő nem veszi komolyan és azt hiszi hogy még a 18. században élünk.Igen?Azt szeretnék?Azt szeretnék hogy a nő ne számítson embernek csak nőnek?Vagy azt hogy a férfi büntetlenül adhat pofont a nőnek?Vagy azt hogy a nők ne tanulhassanak felsőoktatásban?Ezt szeretnék a nők?

2012. ápr. 26. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!