Jogosan várja el a pasi, miután ő felépített egy házat, hogy a nő minden házimunkát elvégezzen?
A pasi saját erejéből, szülői segítség nélkül 3 év alatt felépített egy házat, hitel nélkül, önerőből. Elég jól keres, mert kamionos, nem sokat van itthon évek óta, kb 1 hónapból 1,5 hetet van itthon, folyton jön megy így 4 év alatt összegyűjtötte a felújításra, átalakításra valót. A hát a saját nevén van, engem pedig még mindig nem vett el, közel 6 év után. Elvárja, hogy én is erőmön felül teljesítsek, ahogy ő tette, és tök természetesnek találja, hogy 300 e ft-ért vásárolok, még csak nem is örült a szép új bútornak.
És olyanokat mond, hogy én úgy sem fogok tudni soha összegyűjteni annyi pénzt, amennyi a ház felére kellene, ezért az a minimum hogy minden házimunkát elvégzek. (még a főnyírást is, locsolást, főzést, takarítást, mindent)
Szerintetek ez így korrekt? Neki van igaza? Mert én komolyan nemtudom hogy ez így normális-e. Hiszen nem is közös az a ház.
szerintem elég csúnya ez a kijelentés, h soha nem tudod összeszedni a pénzt. és szinte kötelezővé teszi h tecsinálj mindent
amugy én ugy gondolom, h a házimunkát el kell osztani ezt te azt csinálod! persze mi vele keveset van otthon nehéz megoldani! nem tudod vele ezt átbeszélni?
"És olyanokat mond, hogy én úgy sem fogok tudni soha összegyűjteni annyi pénzt, amennyi a ház felére kellene, ezért az a minimum hogy minden házimunkát elvégzek"
Hát szerintem a kapcsolat alapjaiban gond van...
Kérdezted normális-e ez a viselkedés? Szerintem nagyon nem. Ebből a sztoriból meg az jön le nekem, hogy arra hajt, hogy az önbizalmadat teljesen eltiporja, és még érezd magad szerencsésnek, hogy ő van neked. Azt, hogy úgysem tudsz összeszedni annyi pénzt is azért mondja, hogy lealacsonyítson. Én még addig változtatnék, amíg van elég önbizalmam.
A közös házra csak annyit mondanék, hogy volt nekem olyan barátom, aki azt mondta, hogy mivel az övé a ház, semmit nem változtathatok meg, erre én azt mondtam neki, hogy oké, de akkor semmilyen házimunkát sem vagyok hajlandó elvégezni, elvégre nem az enyém a ház, minek dolgozzak benne. Ezek után persze szakítás lett, de én senkitől nem vagyok hajlandó eltűrni az ilyen zsarnok viselkedést. Neked is ezt ajánlom.
hogy jogosan várja el az teljesen mindegy, de mivel ő hetekig nincs otthon így magad után neked kell elpakolnod, meg a fűnyírás sem olyan nagy dolog, hogy a nők ne tudnák megcsinálni, locsolás meg nevetséges, hogy még ezen is kiakadsz
Az meg hogy 6 év után még nem vett el, ezt már rég meg kellett volna beszélnetek, mert téged ez zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!