Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyának?

Hogyan mondjam el anyának?

Figyelt kérdés
4 hónapja együtt vagyok barátommal.Ő 16 éves, nemsokára 17.Én 15 éves múltam. Nem fogom túlcifrázni a dolgot, ő életem szerelme és 2hete lefeküdtem vele, amiről édesanyám nem tud. El szeretném neki mondani, de attól félek, hogy nem értene meg és eltiltana a szerelmemtől amit nem szeretnék.Kérlek segítsetek,hogy ti hogyan mondatátok/mondanátok el ezt a édesanyátoknak?( nem szeretném elveszteni a bizalmát.:/

2012. ápr. 14. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
várj még vele egy kicsit,amig elmondod szerintem.
2012. ápr. 14. 18:25
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Valószínű, nincs bizalom már most sem, ha félsz anyukád reakciójától. Én nem mondanám el. Védekezzetek rendesen és nem is lesz gond.
2012. ápr. 14. 18:25
 3/9 A kérdező kommentje:
És még mennyi időt várjak vele?
2012. ápr. 14. 18:27
 4/9 anonim válasza:
64%

Mindenképpen nyugodt körülmények közt beszéld meg vele, ne csak "megemlítsd" neki. A tényeket mondd el, ne kezdj azzal, hogy ne tiltson el, fogadja el stb. Ennyit tudok tanácsolni, hiszen ahány anya, annyi féle felfogás, értékrend. Az enyém szerencsére jól fogadta, nem csinált belőle nagy ügyet, persze a veszélyekről, az elővigyázatosságról beszélt nekem.

16/L

2012. ápr. 14. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem pedig mindenképp mondd el neki. Sokáig úgysem tudod titkolni. Ha megértő és beletörődik, akkor nem fog eltiltani, csak egy nagy fejmosást kapsz és elbeszélget veled. Bár tudod szerintem 15 évesen még ez elég korai volt és ez az életem szerelme dolog is egyik napról a másikra megváltozhat.
2012. ápr. 14. 18:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát remélem, hogy nemfog mivel már szerintem elég érett a kapcsolatunk a korunktól függetlenül.:)

Akkor most melyik lenne a jobb megoldás? Várjak még vele?(ha igen mennyit?)

Ha viszont ne akkor mit mondjak neki? Hogyan kezdjem el?

2012. ápr. 14. 18:32
 7/9 jekyll-fan válasza:
100%

Remélem, neked nagyobb mázlid van anyukáddal, mint nekem.

Csak mert én anyukám nagyon ki volt akadva (én is 15 éves voltam), és azóta nem is engedi, hogy bárkivel lefeküdjek, én meg túlságosan lelkiismeretes lévén igyekszem betartani, de már lassacskán ott tartok, hogy a fene se fogja kibírni.)

Mindenesetre sok szerencsét, remélem, neked értelmesebb anyukád van. :)

2012. ápr. 15. 09:42
 8/9 jekyll-fan válasza:
100%
(ja egyébként most 16 éves vagyok)
2012. ápr. 15. 09:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem már mondta h nemszeretné ha elsietném a dolgot meg ilyesmi... de hogyha egyszer megtörtént és nem bántam meg akkor nemértem...:/
2012. ápr. 15. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!