Hogy mondjam el anyának, hogy ne próbáljon meg "lebeszélni" a srácról, mert már együtt vagyok vele?
Régen szerelmes voltam egy nálam 1 évvel idősebb srácba,de tudtam,hogy nála semmi esélyem,mert ő elég menő és sznob(a szülei gazdagok) és köztudott,hogy egyetlen barátnőjével sem jár 2 hétnél tovább és elég sok lánnyal lefeküdt már és drogozik.
Ő elment a sulinkból egy gimibe és én teljesen elfelejtettem,már nem érdekelt.De mikor szeptemberben én is elkezdtem gimibe járni(ugyanabba,amelyikbe ő jár),akkor újra ugyanúgy éreztem,mint régen.
6 és fél hónapja együtt vagyunk,de anya azt hiszi,hogy csak tetszik a srác és próbál ellene hangolni...Minden rosszat elmondott már róla és nem tudom,hogy mondjam el neki,hogy együtt vagyok a sráccal és szeretjük egymást.
Anyának szeretném először elmondani,mert apa még nehezebb eset lesz.
15L
15 vagyok,ő 16.
Nem akarok szakítani vele,mert imádom és ő is szeret.
Nem drogozik olyan keményen,nincs beállva egész nap.
Nem tudom elmondani,hogy pontosan miért szeretem.De nagyon szeretjük egymást és nem tudom elképzelni jelenleg az életemet nélküle.
Anya csak a rossz tulajdonságait mondogatja mindig,nem tudja,hogy milyen igazából a barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!