Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan párokró...

Mit gondoltok az olyan párokról, akik évekig együtt élnek, gyerekük van de nem akarnak összeházasodni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 10:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ő dolguk...
2012. ápr. 12. 10:24
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Igen, az ő dolguk, senkinek semmi köze hozzá. Ha ez így jó nekik, akkor csinálják. Attól mert van egy papír, senki nem lesz jobb férj-feleség és jobb szülő.
2012. ápr. 12. 10:26
 3/20 anonim ***** válasza:
70%
Mert komolyan azt hiszik, hogy ettől fognak szétválni... Vagy hogy így majd könnyebb lesz lelépni, ha megunják egymást. Pedig nem lesz könnyebb, közös vagyontárgyak már így is vannak.
2012. ápr. 12. 10:29
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Miért gondolkodjak más párok szokásain?
2012. ápr. 12. 10:31
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
csak ismételni tudom az előttem szólokat.. ha nem aakrnak házasodni akkor nem fognak...
2012. ápr. 12. 10:34
 6/20 anonim ***** válasza:
56%
Semmi, unokatestvéremék is így vannak, mitől lenne jobb házason? régimódi gondolkodás. A házasság már rég hitelét vesztette, aki tartja az házasodjon aki meg nem az nem, de más ne szóljon bele emberek dolgába, mert semmi közük hozzá. Találj magadnak hobbit és magaddal foglalkozz.
2012. ápr. 12. 10:34
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Nekem a rokonságban volt ilyen. Na és? az ő dolguk, ők így is boldogok, nekik a házasság csak egy papír.
2012. ápr. 12. 10:35
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ilyen rokonom és kollégám is.A mai korban ez már nem furcsa.
2012. ápr. 12. 10:35
 9/20 anonim válasza:
28%

Szerinted egy darab papír megakadályozza a szakítást/válást? Szerintem a házasság intézménye elavult.

Megy az agymosás, hogy a csajok ilyen olyan ruhákba öltözve egy napra a figyelem középpontjába kerüljenek. És egy egész iparág faszán megél belőle. Csak kérdem én, mi szükség van rá? Még csak adókedvezmény se jár érte, mint pl egyes országokban.

Utazzatok el együtt valami jó helyre inkább, lehet "nászutazni" attól hogy nem volt hétfalura szóló esküvő. (Nem etettetek feleslegesen sosem látott rokonokat, nem csesztek el akár több guriga lóvét mindenféle felesleges kiadásra. Ezt mind elnyaralhatjátok, nem jobb?) Csináljatok együtt inkább valami életreszólót, utazzatok el olyan helyre ahová amúgy sosem mentetek volna az életben.

Szerintem a gyerek az, ami inkább össze tud kötni egy párt.

2012. ápr. 12. 10:37
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

így élünk 25 éve együtt, 3 immár nagy gyerekkel.

És eszünkbe se volt soha azon gondolkodni,hogy esetleg szétválunk. Nem is fogunk.De a papírt se érezzük szükségesnek.

Mi ezzel a gond?

2012. ápr. 12. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!