Mit gondoltok az olyan párokról, akik évekig együtt élnek, gyerekük van de nem akarnak összeházasodni?
Szerinted egy darab papír megakadályozza a szakítást/válást? Szerintem a házasság intézménye elavult.
Megy az agymosás, hogy a csajok ilyen olyan ruhákba öltözve egy napra a figyelem középpontjába kerüljenek. És egy egész iparág faszán megél belőle. Csak kérdem én, mi szükség van rá? Még csak adókedvezmény se jár érte, mint pl egyes országokban.
Utazzatok el együtt valami jó helyre inkább, lehet "nászutazni" attól hogy nem volt hétfalura szóló esküvő. (Nem etettetek feleslegesen sosem látott rokonokat, nem csesztek el akár több guriga lóvét mindenféle felesleges kiadásra. Ezt mind elnyaralhatjátok, nem jobb?) Csináljatok együtt inkább valami életreszólót, utazzatok el olyan helyre ahová amúgy sosem mentetek volna az életben.
Szerintem a gyerek az, ami inkább össze tud kötni egy párt.
így élünk 25 éve együtt, 3 immár nagy gyerekkel.
És eszünkbe se volt soha azon gondolkodni,hogy esetleg szétválunk. Nem is fogunk.De a papírt se érezzük szükségesnek.
Mi ezzel a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!