Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan párokró...

Mit gondoltok az olyan párokról, akik évekig együtt élnek, gyerekük van de nem akarnak összeházasodni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 10:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Én sem értem miért gond ez.Mi 12 éve élünk együtt.Van 1 fiúnk is.Megvagyunk így házasság nélkül is.
2012. ápr. 12. 10:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim 20 éve vannak együtt, van 2 gyerekük, és megvoltunk így is. Tavaly igaz összeházasodtak de csak mert "muszáj" volt (bizonyos okok miatt), de nagyon örültek neki.
2012. ápr. 12. 10:44
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Azt, hogy "ne tégy olyat, amit magadnak nem kívánsz", azaz nem szólok bele más magánéletébe, mert utálom, amikor az enyémbe beleütik az orrukat. :)
2012. ápr. 12. 10:47
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Utálom ezt. Nekünk is nekünk jöttek párszor, hogy húúú mi az nem házasodtok össze ennyi év után? Mert nem. És szerintem senkinek nem tartozunk elszámolni valóval. Fogunk ha akarjuk.
2012. ápr. 12. 10:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi a férjemmel már gyerek után anyagi okok miatt házasodtunk össze. Mindig is téma volt a házasság senki nem ellenezte, de két család 1000-km-re lakik tölünk és ellenkezö irányba. ìgy hiába volt téma, mindig az jött ki hogy képtelenség, külön kultúra, külön, nyelv, hogy egy normál nagy esküvö legyen.

aztán megszületett lányunk.

aztán férjem új munkahelyet kapott, és végkielégítést is igen nagy összeget. németországban élünk, itt az adókedvezmény családosoknak nagyon nagy, így mikor elment a munkahely váltáskor egy adószakértöhöz az közölte ha még abban az évben házasodunk akkor iszonyat nagy összeget vissza kapunk. a párom haza jött és kijelentette hogy házasodunk. én meg kijelentettem ha ekkora összeget kapunk akkor menjünk el valahova nászutra belöle, egzotikus útra.

ìgy házasodtunk össze.

de ismerek sok párt ahol már felnött gyerekek is vannak. legtöbb helyen maga a a ceremóniát nem akarják és ezért nem házasodnak össze.

nekem inkább az a fura maikor 10 évig együtt élnek, nem akarnak házsodni, majd terhes lesz a nö és egy gyors esküvöt nagy hassal meg kell ejteni. hát akkor már nem mindegy?

2012. ápr. 12. 10:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, miért alkotnék véleményt mások életéről? Semmi közöm hozzá, és nem is érdekel.
2012. ápr. 12. 12:03
 17/20 anonim ***** válasza:

7 éve vagyunk együtt a párommal, van két gyerekünk, és nem vagyunk házasok. Miért nem? Mert egyikünk sem tartja fontosnak. A nulláról kezdtük összeszedni amink van, a mai napig nincs fölös pénzünk lagzira. És ha lenne is... egy darab papírtól nem fogjuk egymást jobban szeretni, nem leszünk jobb szülők. És ha netán "válásra" kerülne a sor, a papír nem tartana vissza, nem azért nem házasodtunk meg, hogy maradjon egy menekülőút.

Mit gondolok az ilyen párokról? Mit gondoljak, mi is ilyenek vagyunk. Egészségünkre! A boldogság és a szeretet nem a házassági papírok függvénye.

2012. ápr. 12. 12:04
 18/20 A kérdező kommentje:

Ez érdekes....

5 éve vagyunk együtt a párommal, 3 éve együtt élünk, 6 hónapos a lányunk. Bár már párszor elmondtuk, hogy nem lesz esküvő, mégis újra és újra megkérdezik a barátok, rokonok.

Úgy tűnik, csak nekem vannak máshogy gondolkodó ismerőseim :-((

Köszönöm a válaszokat

2012. ápr. 12. 12:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia,tíz éve élünk együtt,két gyönyörű kislány szülei vagyunk és a tapintatlan érdeklődők nálunk is megkérdezik,hogy miért nem házasodtok össze.Senkinek semmi köze hozzá,a családunk,a barátaink megértik a nézeteinket,a többiek meg nem érdekelnek minket.
2012. ápr. 12. 13:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló jó jelzőt használt, "tapintatlan". És sok más témában is tapintatlanok tudnak lenni az emberek, magánélet, személyes szféra nekik semmit nem mond. Lelki barbárok.
2012. ápr. 12. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!