Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mostanában fog hozzám költözni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leander0101 kérdése:

Mostanában fog hozzám költözni egy hölgy a 14 éves gyermekével nem szándékozunk összeházasodni csak együtt élni. Ha be vannak nálam jelentkezve és ha esetleg szétválnánk ki tudom e rakni őket a mai törvények szerint? Ha pl. nincs lakásuk?

Figyelt kérdés

2011. nov. 18. 12:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
63%
Vazz, ha már ezen gondolkodsz, inkább be se fogadd őket.
2011. nov. 18. 13:06
 2/23 anonim ***** válasza:
62%
K.urva nagy szerelem lehet, ha már ezen agyalsz...úristen de sajnálom a nőt.
2011. nov. 18. 13:07
 3/23 anonim ***** válasza:
70%

Nem mindenki olyan hulye, mint ti.

Jol teszi, h vegig gondolja a masik lehetoseget is.

Egyebkent igen, kipakolhatod oket, de biztos, h akarod ezt, lehet a no a lakasra jatszik.

2011. nov. 18. 13:12
 4/23 Bubuc válasza:
48%

a kérdező védelmében:

a legtöbb házasság is egy házassági szerződéssel kezdődik, és nem azért mert előre számítanak a válásra (bár a mostani válási statisztikák szerint 70%-ban úgy is ez lesz a vége), hanem azért mert felkészülnek a legrosszabbra.

Sok szívszerelmből összejövő párt láttam, ahol az asszony gyakorlatilag kitúrta élete párját a vagyonból pár év alatt, illetve lenullázta anyagilag.

2011. nov. 18. 13:13
 5/23 anonim ***** válasza:
85%

"Jobb felni, mint megijedni!"

Egy irast kellene arrol kesziteni, hogy elettarsakkent eltek egyutt, de ha nem lesz ez mukodo kepes, akkor a tarsadnak elkell hagynia a lakast, mivel ez a tulajdonodat kepezi.

Annyi negativat hallani, hogy nem veletlenul mar felnek az emberek, tehat amikor egy ember ovatos, akkor meg nem jelenti azt, hogy rosszul gondolkozik.

2011. nov. 18. 13:17
 6/23 anonim ***** válasza:
48%

Van olyan, hogy kényszerkijelentés, de muszáj őket bejelentened?

Jobban járnál, ha nem...

2011. nov. 18. 13:22
 7/23 anonim ***** válasza:
44%

Tudtommal ki lehet rakni őket.

Én megértem a kérdezőt. A nagybátyám egy olyan nőt vett el feleségül, akinek semmije sem volt, se a családjának. A nagybátyám pénzéből vettek lakást, mindent a nagybátyám és a nagyszüleim adtak hozzá, vettek egy hobbitelket is, meg garázst. Sajnos az esküvő után. Nagy volt a szerelem. Pár év után válás, minden a feleségéé lett, hiába nem adott bele egy büdös fillért sem. A nagybátyámat annyira megviselte, hogy mindenét elvesztette (családot, házat stb.), hogy öngyilkos lett.

A nagybátyám nem gondolt arra, hogy mi lesz akkor, ha a feleségénél vége lesz a szerelemnek. Sajnos gondolni kell erre is, a mai világban. Pláne egy férfinak, a nők ilyen téren előnyt élveznek a bíróságon, ha van gyerek.

Elnézést az offért.

2011. nov. 18. 13:22
 8/23 anonim ***** válasza:
66%

Öt éve házasodtam, a férjemnek több vagyona volt, mint nekem. Én javasoltam a házassági szerződést, pedig nagy volt és van a szerelem.

Pont azért, mert most szeretem, de mi lesz, ha tíz éve múlva megkattanok és egy hülye p.csa lesz belőlem?

Ha örökre együtt maradunk, akkor soha nem kerül elő a szerződés a fiók mélyéről (és egyelőre így is tűnik), de ha megkergül valamelyikünk, akkor még a szerelmi állapotnak megfelelően előre gondolkodtunk.

Ha a saját személyiségemet, viselkedésemet nem tudom megjósolni 10-20 év távlatában, hogy várjam el ezt mástól? Mi van, ha lesz gyerekünk, bármilyen okból elveszítjük? Legyen az bölcsőhalál vagy egy baleset. Tudtommal egy ilyen traumát kevés házasság él túl. Akkor a hajunkra kenhetjük a korábbi nagy szerelmet, ha abban a helyzetben egymás torkát harapdáljuk majd.

Kristálygömb nélkül én nem jósolgatok semmit sem. Arra se számítottak még a szakemberek sem, hogy ennyire elszáll a CHF és pénzügyi válság lesz. Ha ezt nem tudták megjósolni, akkor a kevésbé racionális talajon álló érzelmeket hogy lehetne?

2011. nov. 18. 13:30
 9/23 anonim ***** válasza:
10%
Na jó, de ez a "ki tudom rakni" megfogalmazás arra enged következtetni, hogy inkább ne költözzenek össze. Remélem, a hölgy is olvassa. Felelősséggel, mert itt egy gyerekről is szó van!
2011. nov. 18. 13:38
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, ha bejelentkeznek a lakcímedre, akkor nem lehet csak úgy kidobni őket. Nekik kell elmenniük önként.

A mi esetünkben a helyzet a következő volt: a férjem megörökölt egy ingatlant. De oda voltak jelentkezve olyan lakók akiknek semmiféle joguk nem volt ott lakni. de mivel ők oda be voltak jelentkezve a férjem nem rakhatta ki őket önkényesen. A törvényes módja az volt, hogy tértivevényes formában feladott levélben felszólítottuk a lakókat,hogy 15 napon belül(ez a minimum határidő) hagyják el az ingatlant mert különben bíróságra megyünk ahol kérvényeztetni fogjuk a kilakoltatásukat. (Végrehajtás keretein belül)

Ez a törvényes módja.

2011. nov. 18. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!