Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában fog hozzám költözni egy hölgy a 14 éves gyermekével nem szándékozunk összeházasodni csak együtt élni. Ha be vannak nálam jelentkezve és ha esetleg szétválnánk ki tudom e rakni őket a mai törvények szerint? Ha pl. nincs lakásuk?
Felelősség??
Nem a nőt sajnálom, hanem a kérdezőt fogom.
# 12/13
Ilyen magyarországon nincs, ez kamu. SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT nem szerezhet senki tulajdonjogot gey ingatlanban azért, mert ott van bejelentve.
Csakis úgy, hogyha egy ingatlant 20 évig használ valaki és ez idő alatt a tulajdonos egyáltalán nem tart igényt az ingatlanra, nem is keresi a benne élőt és nem is szólítja fel, hogy húzzon el. De ez ugye nem túl gyakori.
Akkor a nő aláírt valamit (vagy a férfi a nevében).
CSAKIS TULAJDONT lehet elkobozni. Az, hogy te be vagy jelentkezve nem ad soha tulajdonjogot.
Ennyi erővel lakom albérletben 2-3 évet aztán felveszek az albérletre hitelt és elveszik a főbérlőtől a lakást?!
Sziasztok!
sajnos nem tudlak megnyugtatni, mert én úgy tudom, h még egy albérlőt sem tehetsz ki erőszakkal a saját tulajdonú lakásodból, ha ő nem akar menni, és nincs hova mennie! Azt hiszem ezt a témát a Fókusz is boncolgatta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!